Τράχωνες Μίλων 64-71 Συνεντεύξεις πρωταγωνιστών.

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που διεξήχθη την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στο κλειστό γήπεδο του Αλίμου, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΝΑ, η ομάδα μας κέρδισε την πολύ καλή ομάδα των Τραχώνων με σκορ 71-64.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με τρομερό πάθος ευστοχία και πολύ καλές συνεργασίες, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 36-29. Η ομάδα μας χωρίς να είναι κακή δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους Τράχωνες οι οποίοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν 5 στα 9 τρίποντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομάδα μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το παιχνίδι, έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 51-48 για την Ομάδα των Τραχώνων, και στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Μίλωνας κυριάρχησε ολοκληρωτικά κάνοντας ένα επιμέρους 23-13, που έδωσε μια ακόμη πολύ σημαντική νίκη στην Ομάδα μας, την 9η συνεχόμενη, που φέρνει την ομάδα μας σε απόσταση αναπνοής από το Φάληρο, εν όψει του πολύ μεγάλου παιχνιδιού την άλλη Δευτέρα.

Πολύ καλοί για την Ομάδα μας οι Ψυλέας Καραγιαννίδης στο τέταρτο δεκάλεπτο, Μαυροειδής και Παπανικολόπουλςο, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς. Εντύπωση έκανε σε όλους το τρομερό πάθος όλων των παιχτών και αυτών που αγωνίζονταν αλλά και όσων ήταν στον Πάγκο.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΔΙΑΣ- ΜΙΛΩΝΑΣ 64-71
Διαιτητές : Τζίμης , Παπαγεωργίου Καρύκας
Δεκάλεπτα : 22-17, 36-29, 51-48, 64-71
ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΔΙΑΣ (Χαριτάτος, Φαραώ): Μαντζούρος 10,  Πλατής 11(2), Γκίκας 11(3) , Παπαδημητρακόπουλος 10,  Καπέτσης 4 , Καδδάς 13(1) , Ξυνογαλάς 3(1), Ρούσσος , Κούτρας , Κίτσιος 2
ΜΙΛΩΝΑΣ (Αποσκίτης , Μητρόπουλος): Ανδρεόπουλος 2, Ψυλέας 20(2), Μπελίτσης 6, Καραγιαννίδης 9, Ζούκας 8, Παπανικολόπουλος 6 (1), Σφυρής 2, Γαλάνης 3(1) , Ραλλάκης 3(1), Μαυροειδής 12
Μετά το παιχνίδι δήλωσαν.
Καδάς (Τράχωνες). Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, εμείς ερχόμασταν από δύο μεγάλα αποτελέσματα που δείχνουν πόσο καλά δουλεύουμε. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο και λόγω της κούρασης αλλά και λόγω της ποιότητας του αντιπάλου δεν αντέξαμε και χάσαμε. Καλή επιτυχία στην συνέχεια.
Χαριτάτος (προπονητής Τραχώνων). Ο Μίλωνας είναι μια ομάδα με πολύ ποιότητα και πολύ βάθος. Εμείς κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν αντέξαμε στο δεύτερο και έτσι ο Μίλωνας κέρδισε απολύτως δίκαια. Εμείς θέλαμε πολύ την νίκη και λόγω του ότι πριν δύο εβδομάδες είχαμε κερδίσει το Φάληρο αλλά δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε απέναντί στον πολύ γεμάτο Μίλωνα.
Καραγιαννίδης (Μίλωνας). Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο δίνοντας αρκετά ξεμαρκάριστα σουτ, και τιμωρηθήκαμε για αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο, κυρίως με ψυχή και με μεγάλη συμβολή από τον πάγκο, γυρίσαμε το παιχνίδι και τελικά κερδίσαμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και τα μεγάλα παιχνίδια κερδίζονται με ψυχή.
Αποσκίτης (προπονητής Μίλωνα). Αρχικά συγχαρητήρια στην πολύ καλή ομάδα των τραχώνων, που ερχόταν από δύο πολύ καλά παιχνίδια. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν Ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε κάποια εύκολα σουτ σε παίχτες που ξέραμε ότι σουτάρουν. Ηταν και πολύ εύστοχοι και αυτό μας έκανε να κυνηγάμε στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε συνολικά την λειτουργία μας και έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, και από αυτούς που αγωνίστηκαν, αλλά και από τον πάγκο. Όλα τα παιδιά ήταν πολύ καλά. Έτυχε να πάρει τις κρίσιμες επιθέσεις ο ‘Αγγελος στο τέλος και τις έβαλε, αλλά θα μπορούσε να τις πάρει ο οποιοσδήποτε. Άλλωστε ο Άγγελος ξέρουμε ποιός είναι, άλλωστε χρωστάει στον Μίλωνα, γιατί πριν τρία χρόνια με δικό του buzzer beater, χάσαμε από τον Έσπερο στο Κύπελλο. Αρα να ξέρει ότι χρωστάει κι άλλα.
Έχω μια ομάδα με καταπληκτικό κλίμα, με παιδιά που δουλεύουν καταπληκτικά, και όπως λέω παντού, ευχαριστιέμαι το μπάσκετ. Χαίρομαι να πηγαίνω στο γήπεδο.
Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι αλλά αυτό που λέω στα παιδιά είναι ότι είναι τόσο μεγάλο όσο ήταν και το προηγούμενο , αλλά και όσο θα είναι και το επόμενο. Τα παιδιά είναι έμπειρα και ξέρουν ότι πρέπει άμεσα να ξεχάσουν τα πανηγύρια και να συγκεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι.
Την άλλη εβδομάδα περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, με έντονη παρουσία των φιλάθλων μας και του συνδέσμου μας, που αν και ήθελαν τα παιδιά του συνδέσμου να είναι και εδώ, εμείς δεν τα αφήσαμε λόγω ώρας. Υπήρχε βέβαια αντιπρόσωπός τους. Την άλλη εβδομάδα τους περιμένουμε όλους.