Ο Χάρης Χωματάς στον Μίλωνα !!!!!!!!

 

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ.

Οι ιθύνοντες του Συλλόγου κατάφεραν να φέρουν στην Νέα Σμύρνη τον pont guard του Αργοναύτη Ραφήνας, τον Χάρη Χωματά.

Ο Χάρης τα 4 τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του Αργοναύτη, και ήταν ένας παίχτης που διακρίθηκε ιδιαίτερα στο φετεινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποτελώντας έναν από τους βασικούς πυλώνες της Ομάδας στην κατάκτηση της 4ης θέσης του ομίλου τους.

Η ανακοίνωση της Ομάδας:

“Kαλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην οικογένεια του Μίλωνα τον Χάρη Χωματά. Ο Χάρης είναι ένας αθλητής που διακρίθηκε ιδιαίτερα στο φετεινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και ο Σύλλογος μας ικανοποιώντας το αίτημα του προπονητικού μας επιτελείου τον έντυσε στα πρασινόμαυρα.

Χάρη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Μίλωνα, και ελπίδα όλων είναι να μείνεις εδώ για πολλά χρόνια.”

Μετά την συμφωνία των δύο πλευρών οι πρωταγωνιστές έκαναν δηλώσεις.

Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος: Καλωσορίζω τον Χάρη στον Μίλωνα. Από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση ο χαρακτήρας του, και είμαι σίγουρος ότι και ο Χάρης θα ενσωματωθεί αμέσως στο πολύ καλό κλίμα της Ομάδας μας.

Η οικογένεια του Μίλωνα μεγαλώνει και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο και υπερήφανο !!!!!!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ντίνος Σίννης Γενικός Αρχηγός : Τον Χάρη τον παρακολουθούσαμε από το καλοκαίρι. Είναι ένας παίχτης με εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε και οσο και αν φέτος δεν ψάχνουμε πολλούς αθλητές, να είστε σίγουροι ότι η Ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει. Χάρη καλώς ήρθες και σου εύχομαι υγεία και επιτυχίες.

Δημήτρης Αποσκίτης Προπονητής : Ο Χάρης είναι ένας παίχτης που μας είχε εντυπωσιάσει από το καλοκαίρι και από το τουρνουά Αχιλλέας Μέντζος, στο οποίο είχε πάρει μέρος και ο Αργοναύτης Ραφήνας. Στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν καταπληκτικός και έτσι τον παρακολουθούσαμε όλη την χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και τον φέραμε στην οικογένεια του Μίλωνα. Χάρη καλώς ήρθες και ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ …….

Χάρης Χωματάς : Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στις προπονήσεις της ομάδας, μου έκανε εντύπωση και το οικογενειακό κλίμα που βρήκα, αλλά και το όραμα των ανθρώπων της ομάδας. Η απόφασή μου ήταν πολύ εύκολη, γιατί όπως μου είπε και ένα από τα παιδιά του Μίλωνα, είναι ευχή για κάθε αθλητή να αγωνίζεται σε τέτοιο περιβάλλον. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τον Σύλλογο στους στόχους του, και ειλικρινά εύχομαι, μια που είμαι αθλητής που δεν μου αρέσει να αλλάζω συχνά περιβάλλον, να μπορέσω να μείνω στον Μίλωνα για πολλά χρόνια, και να γίνω και εγώ Μιλωνίτης (αυτό το Μιλωνίτης το ακούω συνέχεια από όταν ήρθα και μου αρέσει πολύ).