Κύρκος Σουληνάρης. Επιστροφή στον Μίλωνα μετά από 1 χρόνο.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω στρατιωτικού, ο Κύρκος Σουληνάρηςένας αθλητής από τους πιο παλιούς στην Ομάδα, επέστρεψε στον Σύλλογο, γεμίζοντας χαρά όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου για την επιστροφή του Κύρκου είναι η εξής:

” Με περισσή χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή στην οικογένεια του Μίλωνα ενός δικού μας παιδιού. Ο Κύρκος είναι ένας αθλητής που έχει γράψει την δική του Ιστορία στον Σύλλογο. Την περασμένη χρονιά όσο και αν ήταν απαραίτητος στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε η Ομάδα, το στρατιωτικό του δεν μας επέτρεψε να τον έχουμε μαζί μας αγωνιστικά. Αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ομάδα της Χίου, και τώρα επιστρέφει για να συνεχίσει την μπασκετική του καριέρα στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Κύρκο καλώς ήρθες και πάλι και τα καλύτερα έρχονται”

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας και την φωτογράφηση του Αθλητή, έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις.

Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ: Τα λόγια για τον Κύρκο είνα περιττά. Κύρκο μου καλώς όρισες σπίτι σου και πάλι. Η αγάπη η εκτίμηση και ο σέβασμός όλης της οικογένειας του Μίλωνα στο πρόσωπό σου είναι γνωστή. Η χαρά στο πρόσωπό σου για την επιστροφή σου, σε συνάρτηση με την χαρά όλων μας, μας δίνει μια τεράστια αισιοδοξία. Για άλλη μια φορά λοιπόν θα πω μια φράση. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Νικόλαος Κολλίντζας Γενικός Γραμματέας ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ: Ο Κύρκος ξέρει πολύ καλά και πόσο τον αγαπάω, αλλά και πόσο αγαπάω την ομάδα της καρδιάς μου. Η χαρά μου και για τον Κύρκο αλλά και τον Μίλωνα είναι τεράστια. Κύρκο μου είμαι πολύ χαρούμενος και γίνομαι ακόμη πιο χαρούμενος γιατί μπαίνεις σε μια καταπληκτική παρέα, και σε μια ομάδα που μπορεί ουσιαστικά να δημιουργήθηκε μόλις πέρυσι, αλλά ξέρεις καλά (αφου ήσουν κοντά και όλη την περυσινή χρονιά), ότι είναι μια παρέα που εμείς όλοι νοιώθουμε ότι είναι μαζί μια ολόκληρη ζωή.

Στέλλα Παπανδρεοπούλου μέλος επιτροπής Μπάσκετ : Και εγώ βρέθηκα σε αυτή την παρέα πρόσφατα και ειλικρινά αν και πολλά χρόνια εμπλεκόμενη με ομάδες Μπάσκετ από πολλά πόστα, με έχει εντυπωσιάσει το οικογενειακό κλίμα που βρήκα, από την πρώτη ημέρα. Από την μιά λοιπόν χαιρετίζω με περισσή χαρά την επιστροφή στην ομάδα μας του Κύρκου, ενός αθλητή που χαίρει πολύ μεγάλης εκτίμησης από όλους τους ανθρώπους του Μίλωνα, από την άλλη δεσμεύομαι ότι θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω όσο μπορω, την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Ομάδα.

Αποσκίτης Δημήτρης Προπονητής: Σαν να μην πέρασε μια μέρα……. Την προηγούμενη χρονιά σε συνεννόηση με τον αθλητή και εν’ όψει του στρατιωτικού του, συμφωνήσαμε να δοθεί δανεικός στην Ομάδα της Χίου, έτσι ώστε και να μπορέσει να περάσει μια καλύτερη θητεία, αλλά και να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα Γ’ Εθνικης. Ένα χρόνο μετά, όσο και αν θα ήθελα να είναι μαζί μας στο περυσινό δύσκολο πρωτάθλημα, θεωρώ ότι η επιλογή μας ήταν πολύ σωστή. Όλοι οι στόχοι που βάλαμε επιτεύχθηκαν, ο Κύρκος έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, και γυρνάει πιο έτοιμος στην οικογένεια του, για να συνεχίσει με πολύ μεγάλη διάθεση ότι έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω την ομάδα της Χίου και τον προπονητή Κο Βούλικα για την βοήθεια τους στον Κύρκο όλη την χρονιά. ΚΥΡΚΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Κύρκος Σουληνάρης: Είναι γνωστό ότι όλη την χρονιά παρακολουθούσα τον Μίλωνα σαν να ήμουν εδώ. Χαιρόμουν με τις επιτυχίες στενοχωριόμουν με τις λίγες ατυχίες. Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω εδώ, και έχω πολύ μεγάλο κέφι για να παίξω μπάσκετ μαζί με τα παιδιά που έχουν δημιουργήσει ένα φανταστικό κλίμα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Χίου για τον προηγούμενο χρόνο και την βοήθεια τους και στο στρατιωτικό μου, αλλά και στον αγωνιστικό μου τομέα. Κλείνοντας θα πω μια φράση. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΛΩΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΩΝΙΤΗΣ.