Ελευθερία Μοσχάτου – Μίλων 69-77

Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής, η ομάδα μας επανήλθε στις επιτυχίες, κερδίζοντας με 77-69 την ομάδα της Ελευυθερίας Μοσχάτου.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίχτες μας χωρίς να παίξουν ιδιαίτερα καλά, παρουσιάζοντας σημαντικά κενά αδράνειας στην άμυνα τους βρέθηκαν μπροστά με 37-30.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και στο ξεκίνημα του, συνεχίζοντας την κακή εικόνα στα αμυντικά μας κυρίως καθήκοντα, δώσαμε την δυνατότητα στην Ελευθερία Μοσχάτου, όχι μόνο να μας φτάσει στο σκορ, αλλά και να περάσει μπροστά μέχρι και 3 πόντους.

Στο φινάλε όμως της αναμέτρησης, οι παίχτες μας δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα ανλετρεω=ψαν το σκορ, και έτσι ήρθε, η απαραίτητη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους νίκη, με τελικό σκορ 77-69.

Από τον Μίλωνα κορυφαίοι ήταν οι Παπανικολόπουλος με 20 πόντους και 2 τρίποντα, ο Μπελίτσης με 15, ο Καραγιαννίδης με 14 πόντους και 3 τρίποντα, και ο Ανδρεόπουλος με 12.

Από την Ελευθερία Μοσχάτου κορυφαίος ήταν ο Δέλλιος με 16 πόντους και 2 τρίποντα, και τον ακολούθησε ο Ζαρκαδούλας με 14 πόντους και 2 τρίποντα.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ ΜΙΛΩΝΑΣ 69-77

Διαιτητές : Κιουλάφας, Ανδρεόπουλος, Πρισιμιτζάκης

Δεκάλεπτα :17-18 , 30-37 , 51-51 , 69-77

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.  ( Σίμος, Δολιανίτης ):  Κρεμαστούλης, Σαγρής 4, Παυλιάς  6, Δέλλιος 16 (2)(15 ριμπ), Δενδρινός 2, Γεράνιος 1, Ζαρκαδούλας 14 (2), Γιαμπάνης 10, Νικολαϊδης 3, Τσακίρης 2, Ζενέλι 11 (1)

 

ΜΙΛΩΝΑΣ ( Αποσκίτης, Μητρόπουλος ): Ανδρεόπουλος 12, Δεκαβάλλας, Μπελίτσης 15, Καραγιαννίδης 14 (3), Ζούκας, Παπανικολόπουλος  20 (2), Σφυρής 9 (1), Γαλάνης 1, Ραλάκης Χ. 2, Μαυροειδής 4 .

 

 

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής μας Αποσκίτης Δημήτρης δήλωσε :

Ερχόμασταν μετά από 2 άσχημα αποτελέσματα, και σίγουρα η ψυχολογία μας δεν ήταν στο καλύτερο σημείο. Αν και η Ομάδα ΄ρχισε να βρίσκει τα πατήματα της επιθετικά και τους νέους ρόλους της με την απουσία του αρχηγού μας, σκοράροντας 77 πόντους, το κακό για εμάς ήταν ότι δείξαμε μεγάλη αδράνεια στην άμυνα, δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα της Ελευθερίας, να σκοράρει αρκετούς εύκολους πόντους. Αυτό που καθημερινά λέω στα παιδιά ότι ειδικά τώρα δεν υπάρχουν εύκολα αιχνίδια, ειδικά από την στιγμή που όλες οι ομάδες ψάχνουν νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Άλλωστε είδατε τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής.

Εμείς συνεχίζουμε με καθημερινή προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης σε κάθε παιχνίδι και την δεύτερη θέση, έχοντας εμπιστοσύνη μεγάλη στους αθλητές μας, και θέλοντας δίπλα μας όλους αυτούς (δεν είναι λίγοι, αλλά δεν είναι και όλοι…….) που στηρίζουν όλη αυτή την προσπάθεια.

Καλή συνέχεια στην Ελευθερία Μοσχάτου και στον φίλο μου προπονητή Γιώργο Σίμο, στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους.