Ψάρρας – Χαραλαμπίδης: «Μπήκαμε 4αδα στη Volley League, τώρα πάμε για CEV Cup»

Ικανοποιημένοι αλλά και αισιόδοξοι εμφανίστηκαν μετά τη νίκη στην Ορεστιάδα τόσο ο Σάκης Ψάρρας όσο και ο κεντρικός της ομάδας Δημήτρης Χαραλαμπίδης. Η θέση στην 4αδα της Volley League εξασφαλίστηκε και πλέον άπαντες ετοιμάζονται για την 4αδα του CEV Cup.

«Είχαμε δύσκολη αποστολή»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Ξέραμε από πριν πως είναι μία δύσκολη αποστολή για μας απέναντι στην Ορεστιάδα που έχει καλή ομάδα, με δυνατή έδρα και κυνηγούσε βαθμούς. Εμείς είχαμε την κούραση και τα προβλήματα αλλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Επαιξαν όπως έπρεπε να παίξουν. Ανταποκρίθηκαν 100%. Ευτυχώς κάναμε και μία εξοικονόμηση ενέργειας για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Λούνεμπουργκ. Δίνουμε όλο μας το βάρος, όλη μας τη δύναμη, όλη μας τη σκέψη για αυτόν τον αγώνα με τους Γερμανούς. Είναι ένα ιστορικό ματς όπως και τα προηγούμενα που έχουμε δώσει. Θέλουμε να τα καταφέρουμε χωρίς αυτό να είναι εύκολο. Σήμερα κρατήσαμε χαμηλά τα επιθετικά ατού του Άθλου, τον διαγώνιο και τον ακραίο. Αντίθετα εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση με δύσκολες συνθήκες και μπράβο στα παιδιά. Στεναχωρήθηκε μόνο στο 3ο σετ που ήμασταν μπροστά με 4 πόντους και έπρεπε να καθαρίσουμε τον αγώνα, μας έπιασαν στο σκορ αλλά τελικά κάναμε αυτό που έπρεπε και νικήσαμε δίκαια».


«Είμαστε δίκαια μέσα στην 4αδα»

Ο κεντρικός του Μίλωνα Δημήτρης Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Το ταξίδι στη Γερμανία ήταν πολύ κουραστικό. Ουσιαστικά όλη την εβδομάδα δεν κάναμε κάποια καλή προπόνηση. Παρόλα αυτά παίξαμε αρκετά καλά. Λίγο στο τέλος πιεστήκαμε από το σερβίς του Άθλου αλλά το αντιμετωπίσαμε. Με τη σημερινή μας εμφάνιση φάνηκε πως είμαστε δίκαια στην 4αδα. Το μυαλό μας στρέφεται στον αγώνα με τη Λούνεμπουργκ. Αυτή τη στιγμή είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Όταν παίζεις στην έδρα σου έχεις περισσότερες ελπίδες. Η απουσία του Πολουγιάν είναι σημαντική αλλά και ο Νανόπουλος είναι ένας πολύ καλός παίκτης παρόλο που αρχικά δεν ήταν στο βασικό σχήμα. Όλα τα παιδιά του ρόστερ είναι ικανά και καλά και όποτε κληθούν από τον προπονητή τους μπορούν να βοηθήσουν».