Τμήμα κινητικής μάθησης και ανάπτυξης

Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα

Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Κινητικής Μάθησης & Ανάπτυξης απευθύνεται σε νήπια από 3 έως 4 ετών και έχει ως κύριο άξονά του την επαφή του παιδιού με την κίνηση και τον αθλητισμό. Μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ασκήσεων και δραστηριοτήτων, φροντίζουμε παράλληλα για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού καθώς και την κατάκτηση κοινωνικών δεξιοτήτων. Η ομάδα των εκπαιδευτών είναι διεπιστημονική και αποτελείται από ειδικούς στη φυσική αγωγή, την παιδαγωγική και την ψυχική υγεία.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη ειδικού Ψυχολόγου, που διαθέτει σημαντική εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων που αφορούν στην ψυχο-ενδυνάμωση παιδιού και οικογένειας.

Πρόγραμμα Λειτουργίας

Το Πρόγραμμα Κινητικής Μάθησης και Ανάπτυξης λειτουργεί καθημερινές από τις 9.00-13.00.

Εξατομικευμένη Φροντίδα

Το Πρόγραμμα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να προσφέρεται εξατομικευμένη φροντίδα σε κάθε παιδί και αυτός είναι ο λόγος που οι ομάδες απαρτίζονται από περιορισμένο αριθμό παιδιών.

Εγκαταστάσεις

Ο κύριος χώρος διεξαγωγής του Προγράμματος είναι η ειδικά διαμορφωμένη κλειστή αίθουσα Γυμναστικής. Επειδή όμως θέλουμε τα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό, μέρος του Προγράμματος πραγματοποιείται στα ανοιχτά και κλειστά γήπεδα του Μίλωνα.

Παροχές

Η μηνιαία συνδρομή περιλαμβάνει τη συμμετοχή του παιδιού στο Πρόγραμμα, καθώς και τη συμμετοχή των Γονέων σε βιωματικά σεμινάρια ανά μήνα.

Οι εγγραφές ξεκινούν 31 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αθλητικός Σύλλογος Ν. Σμύρνης «Ο Μίλων»

Μεγ. Βασιλείου & Κοραή, Ν. Σμύρνη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109353700 Ματζαβίνου Κατερίνα 6976696306, Τσζανανδρέας Γιάννης 6982983503 Facebook: Κινητική Μάθηση και Ανάπτυξη