ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ: 2-3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα πέτυχε την ένατη συνεχόμενη νίκη της κερδίζοντας εκτός έδρας την ομάδα του Αστέρα Αγίου Δημητρίου με 3-2 σετ προσθέτοντας μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της πορείας της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η νίκη αυτή ήλθε πολύ πιο δύσκολα από προηγούμενες αναμετρήσεις αφού οι απουσίες και τα προβλήματα δεν επέτρεψαν την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ομάδας αλλά επίσης και τα πολλά λάθη που σημειώθηκαν κυρίως στα πρώτα σετ.

Όμως το γεγονός το γεγονός της επικράτησης σε μια ιδιαίτερα απαιτητική έδρα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αφού με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, διατηρεί τη γυναικεία ομάδα του Μίλωνα μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας με ΟΛΟΥΣ τους διεκδικητές του πρωταθλήματος και της ανόδου, τις πολύ καλές ομάδες του Ιωνικού Νίκαιας, της Αργυρούπολης, του Ηρακλή Κηφισιάς και του Αστέρα Αγίου Δημητρίου με πολύ μεγάλη επιτυχία (3 νίκες, 1 ήττα και συγκομιδή 9 συνολικά βαθμών).

Τα σετ: 1-0 (25-21), 1-1 (16-25), 2-1 (25-23), 2-2 (20-25), 2-3 (10-15)

Η ομάδα για ακόμη αγωνιστική δείχνει αποφασισμένη για την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων που έχουν τεθεί για τη φετινή χρονιά και αποδεικνύει ότι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η γυναικεία ομάδα του Μίλωνα συνεχίσει να δουλεύει συστηματικά μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ατενίζοντας το μέλλον του πρωταθλήματος με ηρεμία και αισιοδοξία.

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής έχει ως ακολούθως:

1. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 30 β.
2. Ιωνικός Νίκαιας 29 β.
3. ΑΟΝ Αργυρούπολης 26 β.
4. ΓΣΚ Ηρακλής 25 β.
———————————————-
5. ΓΣ Αστέρας Αγ. Δημητρίου 21 β.
6. ΑΕ Αγ, Παρασκευής 16 β.
7. ΝΟΠ Ρεθύμνου 15 β.
8. ΓΣ Πετρούπολης 13 β.
9. ΓΣ Ηλιούπολης 11 β.
10. ΑΕ Αμπελοκήπων 8 β.
11. ΑΣΠ Απόλλων 2 β.
12. ΑΓΣ Άρτεμις 2 β.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023. Η γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας σε μια ακόμη σημαντική αγωνιστική αναμέτρηση την ομάδα των Αμπελοκήπων.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στα κορίτσια του Μίλωνα.