Ο Σπύρος Χάκας πάει Χαβάη

Στο πανεπιστήμιο της Χαβάης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα στο University of Hawaii at Manoa, θα συνεχίσει ο Σπύρος Χάκας να παίζει βόλεϊ.

Ο Έφηβος αθλητής του Μίλωνα που εξασφάλισε αθλητική υποτροφία στο πανεπιστήμιο της εξωτικής Χονολουλού, θα σπουδάσει σε ένα από τα καλύτερα ακαδημαϊκά ιδρύματα, άνω του μέσου όρου, με εξίσου καλές αθλητικές επιδόσεις, αφού ιδιαίτερα στο βόλεϊ ανδρών, το 2017 είχε φτάσει στα ημιτελικά πρωταθλήματος την ανώτατης κατηγορίας του NCAA.

Ο Σπύρος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ το 2013 στις ακαδημίες του Μίλωνα και σε αυτά τα 7 χρόνια που αγωνίστηκε, διακρίθηκε τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Αναλυτικά:

2016 2η θέση Παμπαίδων ΕΣΠΕΔΑ και καλύτερος πασαδόρος, 2016 2η θέση Παίδων ΕΣΠΕΔΑ

2017 3η θέση Παμπαίδων ΕΣΠΕΔΑ, 2η θέση Παίδων ΕΣΠΕΔΑ, 1η θέση Εφήβων ΕΣΠΕΔΑ και MVP, χάλκινο μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Έφηβων .

2018 1η θέση Παμπαίδων ΕΣΠΕΔΑ και καλύτερος υποδοχέας, επιθετικός και MVP, 1η θέση Παίδων ΕΣΠΕΔΑ και καλύτερος υποδοχέας και MVP, 1η θέση Εφήβων ΕΣΠΕΔΑ και καλύτερος επιθετικός και MVP, 4η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και καλύτερος Server.

2019 1η θέση Παίδων ΕΣΠΕΔΑ και καλύτερος επιθετικός και MVP, 2η θέση Εφήβων ΕΣΠΕΔΑ, Χρυσό μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και καλύτερος επιθετικός και MVP.

2020 1η θέση Εφήβων ΕΣΠΕΔΑ.

Επίσης ο Σπύρος Χάκας είναι 29 φορές διεθνής με τις μικρές Εθνικές Ομάδες. 

Σπύρο καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία!!!!

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Σπύρου Χάκα: