ΜΙΛΩΝ Π. ΦΑΛΗΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (2004) 45-55

 

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΣΚΑΝΑ η ομάδα μας ηττήθηκε από την αντίστοιχη του Π. Φαλήρου με 45-55, σε έναν αγώνα που έγινε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο πλήρως ανακαινισμένο βοηθητικό κλειστό μας γήπεδο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ.

Η παρουσία του κόσμου ήταν και πάλι μεγάλη και όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι αποζημιώθηκαν από την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας, που μέχρι και 4 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ήταν μόλις 2 πόντους πίσω από την πολύ καλή ομάδα του ΑΟΠΦ. Ευκαιρία για περισσότερη δουλειά στις προπονήσεις πλέον, αφού το πρωτάθλημα διακόπτεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα ξεκινήσει πάλι με το καινούριο έτος.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Μίλωνα Σταύρος Βαρυπάτης δήλωσε : Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παρουσιάζουμε μεγάλη βελτίωση μέρα με την μέρα και αυτό οφείλεται στην προσπάθεια των αθλητών μου. Εμείς από την αρχή της χρονιάς, βάλαμε σαν στόχο να ετοιμάσουμε την Ομάδα και τους αθλητές με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί την επόμενη χρονιά, που αυτά τα παιδιά θα αγωνίζονται στο Παιδικό. Δεν σας το κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί με την βελτίωση των παιδιών και αυτό μου δίνει μεγάλη αισιοδοξία. Συγχαρητήρια στην Ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.