ΜΙΛΩΝ – ΙΡΙΣ 3-2

ΜΙΛΩΝ – ΙΡΙΣ 3-2

Μέσα από σαράντα κύματα η γυναικεία ομάδα του Συλλόγου μας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπυ της ομάδος της Ίριδος με 3-2 σετ!

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να “συνεχίζει τον κατήφορο” των προηγουμένων αγώνων χάνοντας τα πρώτα 2 σετ, σχεδόν αμαχητί, και δείχνοντας ότι μια εύκολη επικράτηση της Ίριδος ήταν προ των πυλών. Εκεί όμως το “ανακάτεμα της τράπουλας” και η “τόλμη” από τον προπονητή Καλημέρακη και η τεράστια βοήθεια από τις “πιτσιρίκες” μας, Σπύρη-Δασκαλάκη-Σπίνου, άλλαξαν τα δεδομένα, “άναψαν” τη σπίθα στα μάτια και των υπολοίπων αθλητριών, ανέβασαν την απόδοση όλης της ομάδος κατακόρυφα κι έτσι επικράτησαν στο τάϊ-μπέικ παίρνοντας 2 πόντους, που κρατούν την ομάδα ακόμη κοντά στους στόχους της.
Σίγουρα το “πάντρεμα” των νέων αθλητριών μας με τις εμπειρότερες έχει ακόμη μέλλον και σίγουρα υπόσχεται καλύτερες μέρες με υπομονή και επιμονή.

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Καλημεράκης, Κολοκυθάς): Λουζιώτη, Λιγουδιστιανού, Σαμπάνη, Αναστασοπούλου, Βαζάκα, Κουλατσίδου, Μαυρομμάτη (Λ.), Σπύρη, Σπίνου, Δασκαλάκη