ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ LEAGUE UP ΜΙΛΩΝ – ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΥΧΝΗΣ: 3-0

Επιστροφή στις νίκες για την αντρική ομάδα volley του Μίλωνα. Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, νίκησε τον Πήγασο Πολίχνης 3-0 σετ και έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Γιαν να σφραγίσει το εισιτήριο, χρειάζεται δύο σετ στην αναμέτρηση της Τετάρτης στην Πολύχνη.

Η νίκη εκτός από την ουσία της αναζήτησης της πρόκρισης, τονώνει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας η οποία σε κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει ότι αυτή την αγωνιστική περίοδο είναι μια από τις πιο σταθερές και αγωνιστικές ομάδες των πρωταθλημάτων. Τα σετ: 1-0 (25-19), 2-0 (25-21), 3-0 (25-18) Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Θεοδόσης 9, Μπράιαν 9, Γιορντάνοφ 12, Μολίνα 13, Εφραιμίδης 7, Χερ 3, Χανδρινός (λ.), Μαντελίδης, Δημητούλης, Νανόπουλος.

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας δήλωσε: “ Να δώσω συλλυπητήρια στον Ανδρέα Ανδρεάδη για την απώλεια της μητέρας του. Όλη η ομάδα συμπαρίσταται στο πένθος της οικογένειας του. Όσον αφορά τη διοργάνωση του Λιγκ Καπ έχει πάρει το όνομα του μεγάλου Νίκου Σαμαρά που έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη αυτή της μεγάλης προσωπικότητας. Αγωνιστικά πρέπει να κάνουμε κι άλλο για να προκριθούμε. Η πρόκριση δεν είναι αυτοσκοπός. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα να εξελίσσεται και να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλό βόλεϊ. Αυτό κάναμε και σήμερα και για αυτό είμαι ευχαριστημένος. Τώρα όσον αφορά τα νέα παιδιά τα έχουμε πει πολλές φορές. Συνεχίζουμε να υπηρετούμε αυτόν τον στόχο με συνέπεια και αυτό θα κάνουμε όλη τη σεζόν”.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αντρική ομάδα βόλει !