Κολύμβηση: Ο Μίλωνας στα δύσκολα διαπρέπει…

Ολοκληρώθηκε  την περασμένη εβδομάδα το Πρωτάθλημα  Ανοιχτής Κατηγορίας κλείνοντας έτσι τις αγωνίστηκες υποχρεώσεις για τη φετινή ομολογουμένως πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά που  το κολυμβητικό του Μίλωνα τη μετέτρεψε σε επιτυχία.

Μεγάλος απών ο Γιάννης Θερμός,  που τον χειμώνα  χάρισε ένα ασημένιο μετάλλιο στην ομάδα μας στα 50 μέτρα ελεύθερο και βοήθησε τη σκυταλοδρομία  4Χ100 μέτρα Μικτή Ομαδική mix  να κατακτήσει την 5η θέση σε εθνικό επίπεδο , καθώς ένα μικρό ατύχημα την προηγούμενη  μέρα των αγώνων τον κράτησε  μακριά μας ( ευχές για γρήγορη ανάρρωση ).

Παρ όλα αυτά η ομάδα στάθηκε δυνατή απέναντι στον ιδιαίτερα μεγάλο ανταγωνισμό. Οι  10 αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν ήταν οι :  Γερούλης , Ασβεστάρης, Λέκκας, Καταμπάς,   Χαρίτου,  Μπιτζαράκη , Βεριγάκη , Κόκκοτα, Ρηγάκη και Χηριστάκη . Τα παιδιά αυτά έφεραν 90,5 πολύτιμους βαθμούς στον Μίλωνα κατατάσσοντας τον στην  17  θέση  πανελληνίως από τα 52 βαθμολογημένα σωματεία

Παρά τις δύσκολες  καταστάσεις  που βιώσαμε το τελευταίο  διάστημα, φέρνοντάς μας πίσω προπονητικά , η ομάδα αυτή κατάφερε να μας  εκπλήξει ευχάριστα με πολλά ατομικά ρεκόρ όπως αυτό του Γερούλη ,μετά από δέκα χρόνια αποχής από την ενεργό δράση , καθώς επίσης του Ασβεστάρη , της  Χαρίτου, του Καταμπά , Βεριγάκη, της  Χηριστάκη  ,της Κόκκοτα και της Ρηγάκη.

Η  σκυταλοδρομία αυτή των (μικρών) γυναικών στα 4Χ100 ελεύθερο με τις Χηριστάκη Πετρίνα , Βεριγάκη Άννα , Κόκκοτα Εύα και Ρηγάκη  Φένια (παγκορασίδες β’ !!!) κατέκτησε την 7η θέση  πανελληνίως  χαρίζοντας πολλές ελπίδες και γεμίζοντάς μας προσδοκίες για το μέλλον !

Δύο από τα κορίτσια αυτά η Χηριστάκη  και η Ρηγάκη ‘’βρέθηκαν’’ με τον Καταμπά και τον Λέκκα στα 4Χ100 ελεύθερο mix  και έφεραν ακόμα μια συμμετοχή για τον Μίλωνα στη μεγάλη τελική οκτάδα του πρωταθλήματος.

Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη ήταν η σκυτάλη των ανδρών με τους  Καταμπά Xρυσόστομο, Γερούλη Ζαχαρία  , Ασβεστάρη Βαγγέλη και  Λέκκα Αλέξανδρο πήραν την 8η θέση πανελληνίως

Σε ατομικό επίπεδο στην βαθμολογούμενη 16αδα βρέθηκαν οι : Καταμπάς Χρυσόστομος  (9ος και 11ος ), Κόκκοτα Έυα (13η και 13η ) , Βεριγάκη Άννα (11η ) και Χηριστάκη Πετρίνα (16η ).

Συγχαρητήρια σε όλους. Η ομάδα θα είναι δίπλα σας κάθε στιγμή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Έφορο  του τμήματος Σοφία Παλικαρώνα για την πολύτιμη βοήθεια των τελευταίων ειδικά δύσκολων εβδομάδων  και στη διοίκηση για την  καθημερινή στήριξη του τεχνικού επιτελείου και  του τμήματος, που έβαλαν τον ΜΙΛΩΝΑ πλέον στους “ισχυρούς” της κολύμβησης, ατενίζοντας το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία.

Καλή ξεκούραση  και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  σε όλα τα παιδιά και στους γονείς .

Καλή αντάμωση τον Σεπτέμβρη με υγεία.