Βόλεϊ: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΜΙΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α’ ΖΩΝΗ

4η Αγωνιστική (19.11.2022, 19:30)

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου η γυναικεία ομάδα volley του Μίλωνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας στην Αργυρούπολη, στο πρώτο από τα δύο μεγάλα ντέρμπυ της αγωνιστικής, την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου σε μια αναμέτρηση που έχει ήδη προσελκύσει το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων του βόλει.

Η Αργυρούπολη προηγείται στη βαθμολογία με 9 βαθμούς και ο Μίλων ακολουθεί με 7 βαθμούς στην 3η θέση. Και οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη αναζητώντας τη νίκη στην προσπάθειά τους να εδραιωθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι του Ομίλου, η ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ηρακλή Κηφισιάς σε ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπυ της 4ης αγωνιστικής και όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων για το πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογία μεταξύ των τεσσάρων πρωτοπόρων ενός συναρπαστικού πρωταθλήματος όπως εξελίσσεται μέχρι σήμερα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί live: https://www.youtube.com/watch?v=3bO6Jl5vWqY Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό αγώνα στα κορίτσια της ομάδας volley του Μίλωνα !