ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ ! Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ PRE LEAGUE !

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: 3-1
PLAY OFFS ΑΝΟΔΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες της αντρικής ομάδας βόλει του Μίλωνα, τη σκυτάλη πήρε η γυναικεία ομάδα βόλει του συλλόγου η οποία μετά τη μεγάλη χθεσινή νίκη της επί της ομάδας της Αργυρούπολης, πανηγυρίζει από χθες την άνοδό της στην Εθνική κατηγορία Pre League.

Η γυναικεία ομάδα οδήγησε την κούρσα του πρωταθλήματος στη μεγαλύτερη διάρκεια της κανονικής περιόδου με είκοσι μια (21) νίκες και μόλις μία (1) ήττα τερματίζοντας πρώτη με εννέα (9) βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ομάδα.

Στα play offs απέκλεισε με δύο νίκες την ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας και στην τελική φάση συναντήθηκε με την ομάδα της Αργυρούπολης.

Στο χθεσινό τρίτο μεταξύ τους αγώνα (από μία νίκη η κάθε μια ομάδα) σε μια ακόμη ιστορική βραδιά για το βόλει της Νέας Σμύρνης, η γυναικεία ομάδα μπροστά στο κοινό των φίλων και υποστηρικτών της σε ένα κατάμεστο γήπεδο, έφθασε δίκαια στην πολυπόθητη δεύτερη νίκη η οποία της εξασφάλισε την άνοδο στην επόμενη Εθνική κατηγορία (Pre League).

Ήταν μια ΜΑΓΙΚΗ βραδιά στην οποία επιβεβαιώθηκε η αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας βόλει του Μίλωνα επί ενός εξαιρετικού “αντιπάλου”, την ομάδα της Αργυρούπολης, με την οποία δόθηκαν διαδοχικά δυνατοί αγώνες που μας χάρισαν όμορφο θέαμα και ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Για την ιστορία τα σετ του αγώνα ως ακολούθως:
1-0 (25-23), 1-1 (23-25), 2-1 (25-11), 3-1 (25-17)
Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Γιώργος Δεναξάς): Αγγελοπούλου, Σάντος, Δορμπαράκη, Θεοδωρακέα, Αργυρίου, Μανώλαινα / Χάνα (λ), Φιλιππίδη (λ), Μπαλδώκα, Ανυφαντή, Καρακύκλα.
Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Κωστακόπουλος): Κάβουρα, Αποστόλου, Βελούδου, Αγγελοπούλου, Μποκή, Περδικάκη / Μαθιουδάκη (λ), Σπάχου (λ), Καρακώστα, Νίκα, Καπράλου.

Συγχαρητήρια σε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες, τον προπονητή, το επιτελείο της ομάδας, τη Διοίκηση για τη μεγάλη αυτή επιτυχία η οποία κτίστηκε με υπομονή, πίστη, λίγα λόγια και πολύ δουλειά στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα !

Απευθύνουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους φίλους του τμήματος βόλει του Μίλωνα αλλά και τους αθλητές και αθλήτριες βόλει των Ακαδημιών που όλη τη χρονιά υποστήριξαν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια γεμίζοντας σε κάθε αγωνιστική το γήπεδο – όπως συνέβη και με τη μεγάλη πορεία της αντρικής ομάδας αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αργυρούπολης αλλά και στους φίλους της ομάδας που κατέκλυσαν το Σάββατο με τους φίλους του Μίλωνα το κλειστό γήπεδο “Κροίσος Πέρσης” και οι οποίοι όλοι μαζί χάρηκαν και χειροκρότησαν την αγωνιστική προσπάθεια και το υψηλού επιπέδου βόλει που χάρισαν οι δύο αποδεδειγμένα καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος (ένα μεμονωμένο περιστατικό σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει ούτε αντιπροσωπεύει τις μοναδικές στιγμές και τις συγκινήσεις που χάρισαν απλόχερα οι αθλήτριες και των δύο αμάδων).

Δίνουμε ραντεβού την επόμενη αθλητική περίοδο με νέο προγραμματισμό και σχεδιασμό όραμα και σωστές επιλογές οι οποίες θα διατηρήσουν και θα διευρύνουν τις μεγάλες επιτυχίες της φετινής περιόδου !

Μείνετε συντονισμένοι, οι ευχάριστες εκπλήξεις θα σύντομα θα συνεχιστούν !

ΜΙΛΩΝ ΒΟΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ !