Έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Μιλάνος

Η Αθλητική Οικογένεια του ΜΙΛΩΝΑ από σήμερα είναι πιο φτωχή, αφού ένας παλιός αθλητής και ενεργό μέλος του Συλλόγου μας, έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων.

Μετά από σκληρή μάχη, έφυγε από κοντά μας ο Στέλιος Μιλάνος. Ο Στέλιος, γέννημα θερμά Νεοσμυρνιός, υπήρξε αθλητής μπάσκετ του ΜΙΛΩΝΑ ξεκινώντας μαζί με τον αείμνηστο Αχιλλέα Μέντζο.

Υπήρξε από τους ελάχιστους παλαιούς αθλητές που είχε, μέχρι το τέλος, συνεχή παρουσία στα δρώμενα του Συλλόγου μας, όντας ενεργό μέλος του ΜΙΛΩΝΑ και του Τμήματος Αντισφαίρισης.

Ο έντονος και «ατίθασος» χαρακτήρας του, συχνά ερχόταν σε αντιπαραθέσεις που στο τέλος έληγαν πάντα θετικά για τον αγαπημένο του ΜΙΛΩΝΑ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Μιχάλης Σακελλαρίδης μόλις πληροφορήθηκε την δυσάρεστη είδηση εξέφρασε την βαθιά του λύπη, αφού με τον εκλιπόντα συνυπήρχαν τόσα χρόνια στη καθημερινότητα του ΜΙΛΩΝΑ, εκφράζοντας παράλληλα την οδύνη όλων των φίλων του Συλλόγου, μεταφέροντας επίσης και τα θερμά συλλυπητήρια όλων στην οικογένεια του.

Επίσης, ύστερα από εντολή του Προέδρου, θα κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του, ενώ οι σημαίες του Μίλωνα θα κυματίζουν μεσίστιες κατά την ημέρα της κηδείας του.

Επιπλέον, το πρώτο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Τένις που θα πραγματοποιηθεί στον Μίλωνα, αμέσως μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, θα επονομαστεί “ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΛΑΝΟΣ” αφιερωμένο στη μνήμη του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο Στέλιο.