Μετά την εκτός έδρας νίκη της περασμένης εβδομάδας στην Αργυρούπολη επί του Ερμή, το Σάββατο ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουμε και την πρώτη επιτυχία στην έδρα μας!
Σε ένα σκληρό ματς με αρκετή νευρικότητα και από τις δύο ομάδες, όπως μαρτυρά και το μικρό τελικό σκορ, η ομάδα μας επικράτησε με 65 – 60 της Ακαδημίας Μπάσκετ Ελευσίνας και «ζευγάρωσε» τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα.
Παρά τη σημαντική απουσία, για ένα ακόμα παιχνίδι, του νέου μας μεταγραφικού αποκτήματος Brosic, οι παίκτες μας κάλυψαν επάξια το κενό του και κατάφεραν να επιβληθούν των αντιπάλων τους. Κορυφαίος για την ομάδα μας ο αρχηγός μας Ηλίας Πετρίδης, που πέτυχε double – double με 11 πόντους και 12 ριμπάουντ. Σημαντική η συμβολή και των Σανδραμάνη και Γιούσι που πέτυχαν 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 17.00 στην έδρα του Γ.Σ Δάφνης Δαφνίου.
Μπράβο παιδιά! Συνεχίζουμε την προσπάθεια με την ίδια ένταση!
ΑΟΝΣ Μίλων – Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνα 65-60
Διαιτητές: Ξυλάς-Πολάτογλου-Στραγαλινός
Δεκάλεπτα: 13-14, 31-29, 44-44, 65-60
Μίλων (Ζαβός): Αμπατζής, Γιούσι14, Γραμματικός, 2, Δουρουντούς 8, Σανδραμάνης 15 (1), Αθανασούλας 7 (1), Μπάρμπας 8, Οικονομόπουλος, Πετρίδης 11 (1)
Ελευσίνα (Ψυχογίοπουλος): Αϊβαζίδης 2, Κουσούλας 10 (1), Ουκπέμπορ 11, Αμπατζάς 10 (1), Νάσσης 1, Μαργελής 6 (1), Ζαρμακούπης 2, Τουμαζάτος 3 (1), Χαρούνι 15 (2)

