Γιορτή κοπής πίτας τμήματος Βόλεϊ 2019

Ο ΜΙΛΩΝΑΣ πραγματοποίησε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 την κοπή πίτας του Βόλεϊ στην οποία παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης.

Τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Τσιάπης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιωάννα Καρυοφύλλη, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Νότης Γιατζίδης, η Αγγελική Λεβέντη Περιφερειακή Σύμβουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Νικήτας Περαθωράκης, ο Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Εμμανουήλ Γρηγοράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Δημάκης, και ο Υποψήφιος Δήμαρχος της δημοτικής κίνησης «Στροφή Νέας Σμύρνης» Θέμης Παυλόπουλος.

Το τμήμα βόλεϊ έχει γράψει τη δίκη του ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό και σε αυτή τη γιορτή βρέθηκαν όλες οι γενιές! Από τον κόσμο του αθλητισμού παραβρέθηκαν ο Θανάσης Μπελιγράτης, ο μακροβιότερος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ο οποίος εκπροσωπούσε τον ΜΙΛΩΝΑ για τριάντα τρία χρόνια, ο έφορος της ομάδας που κατέκτησε τα δύο πρωταθλήματα Ελλάδας Κώστας Πατέρας κι ο αθλητής εκείνης της ομάδας Βαγγέλης Κιουγιουμτζής. Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Παντελής Ταρνατόρος και την ΕΟΠΕ ο Αντιπρόεδρος κ. Λευτέρης Κογκαλίδης. Φίλες και φίλοι του βόλεϊ, του αθλητισμού και του ΜΙΛΩΝΑ καθώς και γονείς παραβρέθηκαν στη γιορτή και παρακολούθησαν την επίδειξη αθλητικών δραστηριοτήτων κι όχι μόνο των Ακαδημιών και των μικρών αγωνιστικών του συλλόγου. Στη γιορτή τιμήθηκε ο αθλητής του ΜΙΛΩΝΑ Σπύρος Χάκας, ο νεαρός αθλητής που σε πέντε χρόνια, κατάφερε να διακριθεί δύο φορές καλύτερος υποδοχέας, δύο φορές καλύτερος επιθετικός και τρεις φορές πολυτιμότερος παίχτης σε επίπεδο Ένωσης της ΕΣΠΕΔΑ, ενώ διακρίθηκε καλύτερος Server σε τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, αν και ήταν κι είναι ακόμη παίδας. Ο Σπύρος καταγράφει έως σήμερα είκοσι τρεις διεθνείς εμφανίσεις στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδος, Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων. Την απονομή της τιμητικής διάκρισης έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης.