15η Ευρωπαϊκή εβδομάδα Καλαθοσφαίρισης Special Olympics. Μίλων -Special Olympics

 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 15η Ευρωπαική εβδομάδα Καλαθοσφαίρισης SPECIAL OLYMPICS, και του προγράμματος PLAY UNIFIED LEARN UNIFIED, διεξήχθη ένας φιλικός αγώνας με αθλητές από την παιδική ομάδα του Μίλωνα και αθλητές της Εθνικής Ομάδας SPECIAL OLYMPICS !!!!!

Όλη η οικογένεια του Μίλωνα πήρε μαθήματα ζωής από την ομάδα των Special Olympics!! Είδαμε όλοι μας με τεράστια συγκίνηση, πραγματικούς αθλητές, που δίνουν το δικό του αγώνα μέσα και έξω από τα γήπεδα!! Ήρωες που δεν διαφέρουν και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από έναν άλλο αθλητή!! Αθλητές που κάνουν αυτό που αγαπάνε και το ευχαριστιούνται με όλο τους το είναι!! Που νευριάζουν για κάθε καλάθι που χάνουν, και πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά όταν σκοράρουν!! Που όταν τους χειροκροτάει η κερκίδα χαμογελάει το πρόσωπο τους απ’ άκρη σ’ άκρη, και  που προσπαθούν όλο και περισσότερο να εντυπωσιάσουν!!!

Αυτή η ομάδα και αυτά τα παιδιά, μας έκαναν να δούμε τη ζωή αλλιώς, να εκτιμήσουμε λίγο παραπάνω αυτά που έχουμε και θεωρούμε δεδομένα!! Να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να γκρινιάζουμε για το παραμικρό.

Σήμερα πήραμε παραδείγματα ζωής από πραγματικούς αθλητές γιατί η ζωή είναι ένας αγώνας και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε!! Η ομάδα αυτή μας έμαθε σήμερα πως δεν υπάρχει “Δεν μπορώ” και πως όσα εμπόδια και αν μας επιφυλάσσει η μοίρα στη ζωή μας, εμείς θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε αρκεί να το θέλουμε αρκετά!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ !!!!!!!