Σάκης Ψάρρας: «Διορθώσαμε μία ανορθογραφία με ιστορική νίκη»

Το ελληνικό βόλεϊ «παραμιλάει» με τις επιδόσεις του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων και κυρίως με το φορμάρισμα της ομάδας που έφερε μέσα σε λίγες ημέρες την ιστορική πρόκριση στους «8» του CEV Cup αλλά και την ιστορική – πρώτη νίκη επί του Ολυμπιακού στη Volley League. Ο Σάκης Ψάρρας έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και έδωσε συγχαρητήρια στον στατιστικολόγο του:

«Aυτή η ομάδα εκπλήσσει ακόμα και εμένα με τα αποτελέσματα της και κυρίως με τις εμφανίσεις της. Ο Μίλωνας έχει δώσει πνοή σε όλο το ελληνικό βόλεϊ και αυτό με κάνει χαρούμενο γιατί έχω δώσει τη ζωή μου για το άθλημα και έχω διπλή χαρά. Πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό με τον Ολυμπιακό, αλλά η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ. Δε μπορώ να πω πιο είναι το όριο μας. Αυτή είναι μία ιστορική νίκη. Είναι η πρώτη νίκη επί του Ολυμπιακού στη Volley League. Διορθώσαμε και την ανορθογραφία της ήττας από τον Πήγασο. Είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα και υπό αυτή την άποψη η διακοπή λόγω των εορτών δε μας κάνει καλό. Εχουμε όμως χρόνο για να προετοιμαστούμε για τα ματς με τον Παναθηναϊκό και τη Ναντ στο CEV Cup. Το φορμάρισμα μας ήταν αναμενόμενο αυτή την περίοδο. Ο Χερ και ο Πολουγιάν άργησαν να μπουν στην ομάδα και τώρα πλέον ανεβάζουμε τη δυναμική μας. Νομίζω πως αυτή ήταν νίκη 4αδας για το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε με τη Νατ να κάνουμε καλό αποτέλεσμα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω δημόσια τον στατιστικολόγο μας Γιάννη Στυλιανού διότι κάνει πολύ καλή και αποτελεσματική δουλειά στην προετοιμασία των αντιπάλων. Ειδικά τώρα που είχαμε αγώνες Τετάρτη, Σάββατο ξέρω είχε πολύ ξενύχτι και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια, όπως και όλη την ομάδα, τους αθλητές και τους συνεργάτες μου. Χρόνια πολλά και υγεία σε όλους».

O προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε: «Ο Μίλων σέρβιρε πάρα πολύ καλά, ενώ εμείς δεν το κάναμε. Αυτό ήταν το βασικό στοιχείο για την ήττα. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά ο Μίλων έπαιξε πολύ καλά».