11η αγωνιστική Α ΕΣΚΑΝΑ Πειραικος Μίλων 59-79. Συνεντεύξεις πρωταγωνιστών (video)

Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής η ομάδα του Μίλωνα κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα του Πειραικού με σκορ 59-79.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα λίγο μουδιασμένα με αποτέλεσμα η πολύ μαχητική ομάδα του Πειραϊκού να προηγηθεί με 13-11, αλλά με ένα γρήγορο 0-6, έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 13-18. Η ομάδα μας συνέχισε πολύ σοβαρή σε άμυνα και επίθεση κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 25-42 και ανεβάζοντας την διαφορά στο 27ο λεπτό σε 28 πόντους με σκορ 29-57.

Εκείνη την στιγμή από την μια ένας αδικαιολόγητοςεκνευρισμός πάλι με κάποια σφυρίγματα, από την άλλη μια αδράνεια των αθλητών που νόμισαν ότι το παιχνίδι τελείωσε έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα του Πειραικού να κάνει ένα 15-0 και να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 44-57.

Στο 4ο δεκάλεπτο και μετά τις απαραίτητες οδηγίες……  η Ομάδα μας συνέχισε το σοβαρό της παιχνίδι κερδίζοντας με τελικό σκορ 59-79.

Κορυφαίοι για τον Μίλωνα οι Μαυροειδής και Ζούκας, ενώ για την ομάδα του Πειραικού ξεχώρισαν ο Οουντίτσιο και ο Καλής.

Μετά το παιχνίδι δήλωσαν:

Οουντίτσιο. Ήταν για εμάς ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα άλλου επιπέδου από εμάς. Ευχαριστήθηκα τον αγώνα γιατί είναι χαρά να παίζεις απέναντι σε τόσο έμπειρα παιδιά. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς την Παρασκευή απέναντι στον Ικαρο.

Νίκος Ποτόσογλου. Παίξαμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που θα μπορούσε άνετα όχι μόνο να αγωνίζεται στην Γ Εθνική, αλλά να πρωταγωνιστεί κιόλας. Εγώ με τον Πατέρα μου ήρθαμε στην ομάδα πριν τρεις αγωνιστικές παίζοντας τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια με Φαληρο Πορφυρα και Μίλωνα. Το πρωτάθλημα για εμάς ξεκινάει την Παρασκευή απέναντι στον Ικαρο, και έχουμε στόχο την είσοδο της ομάδας στα play out. Καλή συνέχεια στον Μίλωνα.

Ανδρέας Ζούκας. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι και στην μεγαλύτερη διάρκεια του ήμασταν πολύ σοβαροί. Η ομάδα είναι δομημένη για να έχει πολλούς πρωταγωνιστές και δεν έχει σημασία ποιος θα είναι σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι στον Αστέρα που είναι μια πολύ καλή ομάδα, και θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Δημήτρης Αποσκίτης. Το στοίχημα για εμάς όλη την εβδομάδα ήταν να είμαστε σοβαροί και στα 40 λεπτά. Σήμερα το καταφέραμε για τα 36. Την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στο Πέραμα ήμασταν σοβαροί για μικρότερο διάστημα. Συνεχίζουμε προσπαθώντα να μεγαλώσουμε τον χρόνο που η Ομάδα είναι συγκεντρωμένη και σε άμυνα και σε επίθεση. Ο Πειραικός είναι μια καλή ομάδα που πιστεύω ότι έχουν αδικήσει τον εαυτό τους μέχρι τώρα. Έχει καλούς ψηλούς και περιφερειακούς και θα πάει σίγουρα καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκτός των δύο σημερινών πρωταγωνιστών του Μαυροειδή και του Ζούκα, είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την παρουσία του Αργύρη Δεκαβάλλα, που έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Την άλλη εβδομάδα παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα μας απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Αστέρας, και βέβαα δεν περνάει τίποτε άλλο από το μυαλό μας εκτός από την νίκη. Θα δουλέψουμε πολύ καλά και συγκεντρωμένα, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να πάμε με καλή ψυχολογία στις γιορτές. Βέβαια στις 20 του μήνα έχουμε και έναν αγώνα Κυπέλλου στην έδρα μας απέναντι στην ΝΕΜ, και εκεί όχι μόνο θέλουμε επίσης να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά θα οργανώσουμε και κάποια χάπενινγκς για τους μικρούς μας αθλητές για να κλείσει ωραία το 2018. Το 2018 κλείνει για εμάς με τον καλύτερο τρόπο, αφού στην διακοπή των Χριστουγέννων, μέσα στο πλήθος των έργων που έχουν ήδη γίνει στον Μίλωνα, θα ανακαινισθεί και ο αγωνιστικός χώρος του κλειστού μας.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ – ΜΙΛΩΝΑΣ 59-79

Διαιτητές: Γαρίνη, Τζίμης , Αρφαρά

Δεκάλεπτα : 13-18, 25-42, 44-57, 59-79

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ (Ποτόσογλου Ν, Ποτόσογλου Μ.) Μουστάκας 3 (1), Γαλάνης 7 (1), Θεοφανίδης 6, Καλής 11, Νούτσης 8, Μπεζεντάκος 4, Μερισιώτης, Θεοδωρικάκος , Οουντίτσιο 14 (1), Δημητρόπουλος , Φωτεινάκης, Αποστόλου 6 (1)

ΜΙΛΩΝΑΣ (Αποσκίτης , Μητρόπουλος ) Ανδρεόπουλος , Ψηλέας 13 (1), Κριζέας, Μπελίτσης 6 (1), Καραγιαννίδης 11, Ζούκας 21 (1)Παπανικολόπουλος 3 (1), Θεοδόσης-Παπαλουκάς 2,Ραλάκης , Μαυροειδής 23 (1), Δεκαβάλας, Κουτσιαύτης,