Βόλεϊ: 1η Αγωνιστική Volley League Ανδρών

Λίγες μόνο ημέρες μετά τον αγώνα στο Ισραήλ και την ολοκλήρωση της ιστορικής “πρώτης” συμμετοχής της αντρικής ομάδας volley στην Ευρώπη (Challenge Cup), ο Μίλων ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια ακόμη αγωνιστική διαδρομή στο πρωτάθλημα αντρών της Volley League για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η νέα περίοδος ξεκινάει με μια μεγάλη αναμέτρηση. Στη δυνατή έδρα της Νέας Σμύρνης, όπως αποδείχθηκε και από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Μίλων αντιμετωπίζει στις 16:00 τον Ολυμπιακό στον εναρκτήριο αγώνα της περιόδου με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στις ξεχωριστές κι όμορφες στιγμές του σημερινού αγώνα της πρεμιέρας, είναι οι αθλητές Ανδρέας Ανδρέαδης ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα του Μίλωνα προερχόμενος από τον Ολυμπιακό και ο Σπύρος Χανδρνός ο οποίος από το Μίλωνα μετεγγράφηκε στον Ολυμπιακό.

Προσκαλούμε και σήμερα τους φίλους του Μίλωνα και του βόλεϊ να παρευρεθούν στο σημερινό αγώνα και να απολαύσουν μια ακόμη σπουδαία αναμέτρηση της αντρικής ομάδας volley.