Βόλεϊ: ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ – ΜΙΛΩΝ: 0-3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Volley League Αντρών επιστρέφει η αντρική ομάδα volley του Μίλωνα από τη Θεσσαλονίκη. Η πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη σημειώθηκε επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου που όπως αποδείχθηκε και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αναζήτησε με πείσμα το θετικό αποτέλεσμα αλλά ο Μίλων αποδείχθηκε πολύ “καλά διαβασμένος” και κατάφερε να βρίσκει ποιοτικές λύσεις σε όλα τα σετ.

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα Volley League αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία λόγω των απουσιών που αντιμετωπίζει η αντρική ομάδα και αναμένεται να δώσει ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Τα σετ: 01 (17-25) 02 (19-25) 0-3 (21-25) Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Μπράιαν 9, Ανδρεάδης 3, Ιορντάνοφ 14, Μολίνα 11, Εφραιμίδης 16, Χερ 5, Χανδρινός (λ), Θεοδόσης.

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας δήλωσε: “Νομίζω ό,τι ήμασταν πολύ καλύτεροι σήμερα, συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου ακολουθήσανε πιστά την τακτική όπως την είχαμε σχεδιάσει. Ήμασταν αποφασισμένοι να παίξουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, ήρθαμε εδώ για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο οποίος ξέραμε ό,τι θα μας δυσκόλευε. Αυτό μας έκανε να είμαστε συγκεντρωμένοι από τον πρώτο πόντο, δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη του. Όλοι οι αθλητές αγωνιστήκανε πάρα παρα πολύ καλα, είμαι ευχαριστημένος αλλά είναι μόνο η αρχή, συγχαρητήρια και στον Πήγασο για την προσπάθεια του, όχι μονο σήμερα αλλά γενικά σε αυτά που έχει πετύχει όλο αυτό το διάστημα. Καλή συνέχεια και έχουμε ακόμη μεγάλη πορεία μπροστά μας. Ο Μίλωνας όλα αυτά τα χρόνια έχει ανοδική πορεία, έχει συγκεκριμένη στόχευση, αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε σωστά βόλει, να βγάζουμε νέα παιδιά και κάθε χρόνο να δίνουμε το κάτι παραπάνω και ένα βήμα παραπάνω. Ό,τι παίξαμε φέτος Ευρώπη είναι ήδη ένα βήμα παραπάνω και είδατε σήμερα πόσο μας βοηθήσανε αυτά τα παιχνίδια, ήμασταν ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια της Eυρώπης και αυτό μας βοήθησε σήμερα στο να είμαστε ποιοτικοί και να κερδίσουμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Ο Μίλωνας ήρθε για να μείνει, ξέρει ακριβώς τι θέλει. Δυστυχώς δεν μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά αλλά εκεί που θα φτάσουμε να ξέρετε θα είναι πάνω από αυτό που μπορούμε”.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τον προπονητή ! Στην επόμενη αγωνιστική (5.11.2022), ένας ακόμη μεγάλος αγώνας για την αντρική ομάδα βόλει του Μίλωνα, με την ομάδα του Παναθηναικού στη Νέα Σμύρνη.