Μπάσκετ: Ρήξη χιαστού ο Παπανικολόπουλος, διάστρεμμα ο Χωματάς

Ο Γιάννης Παπανικολόπουλος και ο Χάρης Χωματάς τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα με τη ΧΒΑ για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Οι δύο παίκτες της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπανικολόπουλος υπέστη ρήξη χιαστού λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Όλοι οι άνθρωποι του Συλλόγου μας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παίκτη μας και τον στηρίζουν έμπρακτα στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του. Άτυχος στάθηκε, όμως, και ο Χάρης Χωματάς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου του αγώνα με τη ΧΒΑ. Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Έλληνας γκαρντ του Μίλωνα, έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα και ευτυχώς δεν επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις, που έδειχναν ότι είναι κάτι πιο σοβαρό.

Ο Γιάννης και ο Χάρης έχουν αποδείξει ότι είναι δυνατά παιδιά και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουν ακόμη πιο δυνατοί στην αγωνιστική δράση. Ο Σύλλογος μας έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι δίπλα στους παίκτες του και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα και θα βοηθήσουμε τους δύο παίκτες μας σε όλους τους τομείς.

Επίσης, θέλουμε να αναφερθούμε σ΄ένα γεγονός, που δείχνει ότι στο μπάσκετ όλοι είμαστε αντίπαλοι για 40 λεπτά, αλλά εκτός παρκέ είμαστε όλοι φίλοι και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΑΟΚ Χανίων, Χρήστος Παπανικολάου, παρότι δεν ήταν άμεσα ενδιαφερόμενος επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρη Αποσκίτη, για να ρωτήσει για την κατάσταση των δύο παικτών μας και ευχήθηκε από την πρώτη στιγμή να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι για τον σοβαρό τραυματισμό.

Νοιώσαμε την ανάγκη να αναφερθούμε στο συγκεκριμένο γεγονός, καθώς τέτοιες κινήσεις πρέπει να γίνονται γνωστές και δείχνουν στην πράξη ότι οι ομάδες δεν έχουν να χωρίσουν κάτι μεταξύ τους και είναι αντίπαλοι μόνο μέσα στο παρκέ για 40 λεπτά.