Μπάσκετ: Οι διαιτητές υποχρέωσαν σε ήττα τον Μίλωνα

Ο Μίλωνας δεν τα κατάφερε στην έδρα του Α.Σ. Πέρα, καθώς ηττήθηκε με 86-79. Για να έρθει, όμως, η ήττα το χεράκι τους (όχι μόνο το ένα, αλλά και τα δύο) έβαλαν οι διαιτητές της αναμέτρησης, οι οποίοι με τις συνεχόμενες λανθασμένες αποφάσεις κατά της ομάδας μας έκριναν τον τελικό νικητή και υποχρέωσαν την ομάδα του Δημήτρη Αποσκίτη στην ήττα.

Ο Μίλωνας μπορεί να έπαιζε 5 εναντίον 8, αλλά οι παίκτες με κατάθεση ψυχής κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να μείνουν κοντά στο σκορ (45-41). Στο δεύτερο μέρος, οι διαιτητές πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και “τέλειωσαν” το ματς. Τέσσερις τεχνικές ποινές εις βάρος μας, μόλις 12 βολές για τον Μίλωνα σ΄ένα σκληρό παιχνίδι μαρτυρούν τι συνέβη και τελικά ήρθε η ήττα με 86-79.

Η ομάδα μας μετά από έξι αγώνες μετράει τρεις νίκες και τρεις ήττες. Την επόμενη αγωνιστική επιστρέφουμε στην έδρα μας, όπου θα αντιμετωπίσουμε τη ΦΕΑ. Η στήριξη του κόσμου μας είναι πολύ σημαντική και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας για να πάρουμε μία σημαντική νίκη. Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου γεμίζουμε το κλειστό μας και με τη φωνή μας ωθούμε τους παίκτες του Δημήτρη Αποσκίτη για να φτάσουν στη μεγάλη νίκη.

Ο σύλλογος μας χθες εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία και τονίζουμε ξανά ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίζει με την ιστορία και τον ιδρώτα των παικτών μας.