Μπάσκετ: Γυμναστής της ομάδας & των ακαδημιών αναλαμβάνει ο Νίκος Τσιώκος

Ο ΑΟΝΣ Μίλων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Τσιώκο, ο οποίος θα είναι ο υπεύθυνος προγράμματος εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης των υποδομών/ακαδημιών καθώς και γυμναστής της ανδρικής ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς.

Ο Νίκος Τσιώκος είναι απόφοιτος της σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΤΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ) και άλλοτε πρωταθλητής στο άλμα εις τριπλούν.
Διαθέτει αρκετά μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην εκγύμναση αθλητών, η οποία θα φανεί χρήσιμη τόσο στη διαμόρφωση της φυσικής κατάστασης των μικρών αθλητών των υποδομών και ακαδημιών όσο και στην ομάδα του Νίκου Καραγιάννη.

Έχει συνεργαστεί με αθλητικές ακαδημίες και με αθλητές υψηλού επιπέδου όσον αφορά τόσο την ενδυνάμωσή, όσο και τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Στο παρελθόν ως αθλητής είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων το 2011, το οποίο διεξήχθη στην Ανδριανούπολη. Μάλιστα, έχει σημειώσει ακόμα σημαντικές διακρίσεις όπως είναι η όγδοη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Εφήβων στη Βαρκελώνη το 2012, αλλά και η 9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Νέων στη Σιγκαπούρη το 2010.