ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ – ΤΜΗΜΑ VOLLEY ΜΙΛΩΝ

Λίγο πριν τον αγώνα της αντρικής ομάδας με την Κηφισιά έγινε την περασμένη εβδομάδα η παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας για όλα τα τμήματα volley του αθλητικού συλλόγου ΑΟΝΣ Μίλων. Σε μια πολύ όμορφη γιορτή την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του αθλητικού συλλόγου, πολλοί φίλοι και φυσικά οι αθλητές και αθλήτριές μας και μέλη των οικογενειών τους, ευχηθήκαμε μια καλή νέα χρονιά με υγεία, πολλές χαρές και επιτυχίες σε όλους.

Σκοπεύαμε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας να κοινοποιούσαμε τη σχετική ενημέρωση αλλά μας πρόλαβαν τα τραγικά γεγονότα του σεισμού που συνέβη στην Τουρκία και τη Συρία και όπως είναι φυσικό αλλάξαμε τις προτεραιότητες.

Με συντονισμένες κινήσεις του συλλόγου, μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία για κοινωνική δράση βρίσκονται σε εξέλιξη για το χρονικό διάστημα 10 έως 15 Φεβρουαρίου. Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, την Περιφέρεια Αττικής και όλους τους Δήμους της χώρας, συμμετέχει στην προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους χιλιάδες συνανθρώπους μας, που χτυπήθηκαν αλύπητα από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία. Επειδή όμως η ζωή συνεχίζεται και πάντα θα βρίσκει το δρόμο της, επικοινωνούμε τη χαρά και την ελπίδα του αύριο όπως τη βιώσαμε στις όμορφες στιγμές που ζήσαμε στη γιορτή της κοπής της πίτας για τα τμήματα βόλει του συλλόγου.

Ευχόμαστε και του χρόνου με κάθε καλό στους αθλητές και τις αθλήτριες και τις οικογένειές τους !