Ευχές του Προέδρου του Μίλωνα Κου Σακελλαρίδη για το Νέο Έτος

 

 

Σε ολόκληρη την αθλητική οικογένεια του ΜΙΛΩΝΑ εύχομαι Καλή Χρονιά, με υγεία, επιτυχίες και υλοποίηση όλων των προσδοκιών καθενός και καθεμιας !!

Η χρονιά που φεύγει, υπήρξε μία πολύ καλή χρονιά για τον σύλλογο μας και μας αφήνει με ένα έντονο αίσθημα αισιοδοξίας !!

Μαζί με όλους σας, και κυρίως τους γονείς που αποτελούν και την περιουσία μας, μπορέσαμε να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα βελτίωσης των υποδομών στις εγκαταστάσεις μας, και παράλληλα να αναπτύξουμε και τα αθλητικά μας τμήματα !!!

Το 2018 φεύγοντας, αφήνει πίσω του πολλά, και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε τα πολλά καλά και σημαντικά, και να ξεχάσουμε τα λίγα δυσάρεστα που μας πίκραναν !!

Το 2019 ερχεται με πολλά μηνύματα αισιοδοξίας που ελπίζουμε και ευχόμαστε να υλοποιηθούν !!

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε το υπέροχο ταξίδι μας, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο, βασισμένο πάνω στις αρχές και στην φιλοσοφία του συλλόγου μας !!

Σας ευχαριστώ για την στήριξη και συμπαράστασή σας, και εύχομαι σε όλους και στον καθένα και στην κάθε μία από εσάς ξεχωριστά, υγεία, χαρά, επιτυχίες, καθώς και αγάπη με αλληλεγγύη για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος !!!!!

 

Μιχάλης Σακελλαρίδης