Όταν η προσπάθεια δίνει καρπούς

Μετά από ένα δύσκολο δεκαπενθήμερο (ένα 4ημερο και δύο 3ημερα), το Πρωτάθλημα “μικρών” κατηγοριών έλαβε τέλος.

Με μια ΟΜΆΔΑ (με όλη τη σημασία της λέξης) κολύμβησης που κάνοντας πολλά ατομικά ρεκόρ κατάφερε να δώσει, πέρα από αρκετούς βαθμούς για τον ΜΊΛΩΝΑ, ένα μεγάλο τελικό στις κορασίδες με την Χαρίτου Γεωργία στην 8η θέση στα 50μ πρόσθιο.

Στις παγκορασίδες Α η Χαρίτου Φωτεινή στις τρεις συμμετοχές της σε μεγάλους τελικούς πήρε την 5η θέση  στα 100μ. πρόσθιο, την 6η θέση στα 200μ. πρόσθιο και  την 8ή στα 50 πρόσθιο.

Η  Αντωνίου Φοίβη κατάφερε και εκείνη να εξασφαλίσει μια θέση στον μεγάλο τελικό στα 400 μικτή ατομική πετυχαίνοντας τον 6ο καλύτερο χρόνο του πρωταθλήματος. Σε ένα εξίσου δύσκολο αγώνισμα ,τα 200 πεταλούδα, πήρε την 3ή θέση στον μικρό τελικό.

Κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον τόσο ελπιδοφόρο κύκλο ο Δρακοπουλος Σταμάτης πήρε τρία ασημένια μετάλλια στα 50 – 100 και 200μ. Ελεύθερο, πετυχαίνοντας εξαιρετικές ατομικές επιδόσεις.

Πολλά υποσχόμενη και η σκυτάλη στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική με τους Καταμπά Δ, Καρατζάνο Β, Μαργαρίτη Γ. και Δρακόπουλο Σ. έλαβε την 13η θέση δίνοντας ελπίδες και γεμίζοντας όνειρα τα παιδιά αυτά αλλά και την οικογένεια  του Μίλωνα!

Τα επόμενα δυο Σαββατοκύριακα ακολουθούν οι μεγαλύτερες κατηγορίες ξεκινώντας από αύριο 26 έως 28 Ιουλίου με το πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων στα Ιλίσια με τον αθλητή μας Χρυσόστομο Καταμπά να δίνει βροντερό παρόν . Η επόμενη διοργάνωση είναι αυτή της ανοιχτής κατηγορίας από τις 2 έως τις 5 Αυγούστου στο κολυμβητήριο του Αλίμου όπου τον Μίλωνα θα τον αντιπροσωπεύσουν οι εξής 7 κολυμβητές:

Αμπατζής Παναγιώτης , Λέκκας Αλέξανδρος , Καταμπάς Χρυσόστομος , Χαρίτου Γεωργία , Μπιτζαράκη Ελισάβετ, Χαρίτου Φωτεινή και Αντωνίου Φοίβη .

Συγχαρητήρια και στα 23 παιδιά που έχουν λάβει μέχρι τώρα συμμετοχή , δύναμη και καλή επιτυχία για τη συνέχεια στους αθλητές που τώρα “ρίχνονται στη μάχη”!