Ψάρρας: «Οι εκκολαπτόμενοι πρωταθλητές μας δικαιώνουν»

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος μετά τη νίκη στο Ζηρίνειο επί της Κηφισιάς και αναφέρθηκε στη δύναμη της ομάδας αλλά και στα νέα παιδιά που όποτε τα έχει εμπιστευτεί λαμβάνουν σωστές πρωτοβουλίες:

«Εκ των πραγμάτων έχουμε μία δυσκολία φέτος, καθώς καλούμαστε να διαχειριστούμε διαφορετικές διοργανώσεις. Η συμμετοχή μας στην Ευρώπη και τα συνεχή ταξίδια φέρνουν τόσο την κούραση όσο και ιώσεις, που φέραμε από την Αυστρία. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου για τη νίκη. Απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Γιορνάνοφ και τρεις κεντρικοί μας ήταν με ίωση, όμως πήραμε τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα. Όποιος και να παίζει εμείς αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε νέα παιδιά που είναι  “εκκολαπτόμενοι πρωταθλητές” που μας δικαιώνουν. Συγχαρητήρια σε όλους».

Νανόπουλος: «Απαιτητική χρονιά αλλά είμαστε προετοιμασμένοι»

Ο Αλέξανδρος Νανόπουλος που αγωνίστηκε διαγώνιος στη θέση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ είπε: «Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα απέναντι στην Κηφισιά και ειδικά στο Ζηρίνειο. Στο πρώτο σετ κάναμε κάποια λάθη, όμως στη συνέχεια τα περιορίσαμε παίζοντας πιο συγκεντρωμένα. Ανεβάσαμε την αποτελεσματικότητά μας στην επίθεση και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η χρονιά είναι απαιτητική για εμάς. Παίζουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα τρεις αγώνες. Υπάρχει κούραση όμως για αυτό έχουμε προετοιμαστεί, για να ανταπεξέλθουμε σε αυτούς τους απαιτητικούς ρυθμούς».