Ψάρρας – Μόλινα: «Δεν είναι έκπληξη» (vid)

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας και ο ακραίος της ομάδας Πέδρο Μολίνα για άλλη μία φορά κλήθηκαν να… δικαιολογήσουν έναν άθλο της ομάδας τους και να εξηγήσουν σε όλους πως ο Μίλων έχει φτάσει ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Volley League, τονίζοντας πως ότι συμβαίνει δεν είναι έκπληξη:

«Επτά μήνες δουλεύουμε σκληρά και οργανωμένα με τρομερή εργατικότητα για αυτές τις στιγμές. Για να δείξουμε αυτό το βόλεϊ. Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας φέτος. Ήρθε πάλι 3-0 με διαφορετικό τρόπο από την προηγούμενη φορά. Όχι με σέρβις αλλά με παιχνίδι πάνω στο φιλέ, με άμυνες και διαβασμένο παιχνίδι απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, όχι για σήμερα μόνο αλλά για όλη τη χρονιά. Τώρα ένας τελικός πριν τους τελικούς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όπως και στην έδρα μας, θα διαβάσουμε τον αντίπαλο καλύτερα και να τον εξουδετερώσουμε και στην έδρα του. Αν μας δώσει την ευκαιρία ο Ολυμπιακός έστω και στο Ρέντη, θα την εκμεταλλευτούμε».


Ο ακραίος του Μίλωνα Πέδρο Μολίνα τόνισε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε καλά, μελετήσαμε τον αντίπαλο και προπονηθήκαμε καλά. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς. Πάμε τώρα για τον πέμπτο ημιτελικό που ουσιαστικά είναι ένας τελικός».