Ψάρρας – Μπάσης: «Το λέμε και το ξαναλέμε για να το πιστέψουμε…» (vid)

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας και ο κεντρικός της ομάδας Αχιλλέας Μπάσης έκαναν δηλώσεις μετά την πρόκριση στους «16» του CEV Cup, για τη δύσκολη ρεβάνς στην Αυστρία και τον αγώνα πρωταθλήματος με την Κηφισιά που έρχεται:

«O Mίλων στους «16» του CEV Cup. Το λέμε και το ξαναλέμε για να το πιστέψουμε. Είναι τεράστια επιτυχία αυτό που έκανε η ομάδα μας. Οπως είχαμε πει θα ήταν δύσκολος αγώνας. Και αποδείχτηκε στην πράξη. Στο 1ο σετ κολλήσαμε σε μία περιστροφή και το χάσαμε. Με τον ίδιο τρόπο πήραμε το 3ο σετ, το γυρίσαμε και πήραμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου που κάνουν συνέχεια υπερβάσεις. Ο Μίλωνας είναι ομάδα με φιλοδοξίες και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε αγωνιστική του υποχρέωση. Όλα θα έχουν μεγαλύτερη αξία εάν νικήσουμε τον επόμενο αγώνα για το πρωτάθλημα κόντρα στην Κηφισιά. Θα δώσει διπλή αξία στη σημερινή μας τεράστια επιτυχία»

Ο κεντρικός του Μίλωνα Αχιλλέας Μπάσης είπε: «Χάσαμε αλλά καταφέραμε να πάρουμε δύσκολη πρόκριση. Ημασταν μπροστά στο 1ο σετ και το χάσαμε από δικά μας λάθη. Βελτιωθήκαμε και μετά βρήκαμε τα πατήματα μας και πήραμε τα επόμενα δύο σετ που μας έδωσαν την πρόκριση. Έχουμε δύσκολους αγώνες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συγκεντρωμένα. Στόχος μας να παίζουμε καλό βόλεϊ, το βόλεϊ που ξέρουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».