ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΥ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: 3-2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα πέτυχε τη ενδέκατη συνεχόμενη νίκη της στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Αυτή τη φορά όμως είχε ιδιαίτερη σημασία αφού αγωνίστηκαν οι δύο πρωτοπόρες ομάδες του Ομίλου (Μίλων 33 βαθμοί, Ιωνικός Νίκαιας 32 βαθμοί).

Στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής μετά από πολύωρη αναμέτρηση, η γυναικεία ομάδα του Μίλωνα επικράτησε με 3-2 σετ. Ο αγώνας αυτός θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι ήταν μια επανάληψη του αγώνα του πρώτου γύρου στον οποίο η φιλοξενούμενη ομάδα είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ μετά από ένα εξ’ ίσου συναρπαστικό παιχνίδι. Η σημασία που είχε και για τις δύο ομάδες η αναμέτρηση αλλά και η διάθεση και η αγωνιστικότητα των αθλητριών για τη νίκη χαρακτήρισε την εξέλιξη του αγώνα όπως επίσης τα αρκετά λάθη που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα.

Για την ομάδα του Μίλωνα ήταν μια νίκη ουσίας αφού διατήρησε την πρώτη θέση αποδεικνύοντας ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου – αυξάνοντας τη διαφορά από τις άλλες ομάδες, επιδιώκοντας με ηρεμία, αποφασιστικότητα αλλά και με πολύ δουλειά μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, το στόχο της πρώτης θέσης και της ανόδου.

Τα σετ: 1-0 (25-19), 1-1 (23-25), 2-1 (25-20). 2-2 (23-25), 3-2 (15-7)

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής έχει ως ακολούθως:

1. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 35 β.
2. Ιωνικός Νίκαιας 33 β.
3. ΑΟΝ Αργυρούπολης 32 β.
4. ΓΣΚ Ηρακλής 30 β.
———————————————-
5. ΓΣ Αστέρας Αγ. Δημητρίου 24 β.
6. ΝΟΠ Ρεθύμνου 20 β.
7. ΓΣ Πετρούπολης 19 β.
8. ΑΕ Αγ, Παρασκευής 15 β.
9. ΑΕ Αμπελοκήπων 11 β.
10. ΓΣ Ηλιούπολης 11 β.
11. ΑΓΣ Άρτεμις 2 β.
12. ΑΣΠ Απόλλων 2 β.

Η αγωνιστική του Σαββάτου ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα και δυνατή αγωνιστική εμπειρία για τις ομάδες volley αντρών και γυναικών του Μίλωνα αφού μετά τη σπουδαία νίκη της γυναικείας ομάδας επί του Ιωνικού Νίκαιας, ακολούθησε η πολύ μεγάλη νίκη της αντρικής ομάδας volley του Μίλωνα για την κατηγορία Volley League επί της Κηφισιάς με 3-1 σετ και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες του Σαββατόβραδου στο κατάμεστο γήπεδο “Κροίσος Πέρσης”.

Επόμενος αγώνας της γυναικείας ομάδας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 με την πολύ σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Πετρούπολης. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στα κορίτσια του Μίλωνα.