Το βόλεϊ της Ν. Σμύρνης παίζεται στον Μίλωνα

Η Νέα Σμύρνη με εκπρόσωπο τον Μίλωνα στο πιο ψηλό σκαλί της ΕΣΠΕΔΑ

Μετά τους Έφηβους και τους Παίδες, ήταν η σειρά των Παμπαίδων να σηκώσουν το κύπελλο της 1ης θέσης του Βόλεϊ της ΕΣΠΕΔΑ.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας, το 3 στα 3 των υποδομών του ανδρικού βόλεϊ του Μίλωνα, για την χρονιά 2017-2018.

Οι Παμπαίδες του Παναγιώτη Γεωργούντζου, ξεκινώντας τον Φεβρουάριο μια σειρά αγώνων στην πρώτη, δεύτερη και τελική φάση, στέφθηκαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΣΠΕΔΑ αήττητοι συνολικά, χάνοντας μόνο 2 σετ (ένα στην πρώτη και ένα στην τελική φάση).

Στο final-4 των Παμπαίδων της ΕΣΠΕΔΑ αντιμετώπισαν την ΑΕ Αρμενική στον ημιτελικό, όπου επικράτησαν με σκορ 3-1 και στον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού ΣΦΠ με σκορ 3-0.

3 διακρίσεις και για τον Σπύρο Χάκα του Μίλωνα καθώς ψηφίστηκε καλύτερος υποδοχέας, καλύτερος επιθετικός και MVP της διοργάνωσης.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές του Μίλωνα, στον Έφορο των τμημάτων υποδομών Γιώργο Χάκα, καθώς επίσης και στους Προπονητές, Παναγιώτη Γεωργούντζο, Χρήστο Ντόζη, Στέλιο Αποστόλου και Αλέξανδρο Κουταλάκη για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια στις υποδομές του Συλλόγου μας.