Τουρνουά «Φίλιππος Κεσκινίδης»: Τρίτη θέση για τον Μίλωνα

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα στο τουρνουά “Φίλιππος Κεσκινίδης”. Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Αποσκίτης, έκανε αρκετές δοκιμές στα δύο παιχνίδια και έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Στον ημιτελικό του τουρνουά η ομάδα μας κοντραρίστηκε με τον ΚΑΟ Κορίνθου. Ο ΚΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και πήρε διψήφια διαφορά, αλλά ο Μίλωνας αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, πλησίασε στο σκορ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και τελικά ηττήθηκε με 75-71. Ο Μίλωνας στον μικρό τελικό έπαιξε κόντρα στον διοργανωτή, ΟΚΑΜ, και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση πήρε τη νίκη με 71-42 και κατέλαβε την τρίτη θέση. Νικητής στο τουρνουά ήταν ο ΚΑΟΚ, που κέρδισε στον τελικό τον Ερμή Σχηματαρίου με 66-46.

Πριν τον μικρό τελικό κόντρα στον ΟΚΑΜ ο αρχηγός της ομάδας μας, Νίκος Ψυλλέας, έδωσε ανθοδέσμη στον αδερφό του Φίλιππου Κεσκινίδη, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Μαρκόπουλου. Ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο καταχειροκρότησε την κίνηση της ομάδας μας.

Ο Μίλωνας κόντρα σε δυνατές ομάδες έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Το Σαββατοκύριακο, που μας έρχεται, η ομάδα του Δημήτρη Αποσκίτη θα δώσει ακόμη δύο δυνατά φιλικά στο τουρνουά “Αχιλλέας Μέντζος”, το οποίο διοργανώνει η ομάδα μας στη μνήμη του Αχιλλέα Μέντζου που υπηρέτησε τον Μίλωνα ως παίκτης και ως προπονητής και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της ομάδας μας.