Τουρνουά Μπάσκετ “ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΝΤΖΟΣ”

Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει την διοργάνωση του πρώτου Τουρνουά Αντρικών Ομάδων “ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΝΤΖΟΣ”.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 14-15-16 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του Συλλόγου μας “ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΕΡΣΗΣ” και σε αυτό θα πάρουν μέρος οι ομάδες του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, της ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΡΑΦΗΝΑΣ και του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ.
Με την ευκαιρία της συμμετοχής της ομάδας της Ραφήνας που είναι μια ομάδα από τις πρόσφατα πληγείσες περιοχές της φονικής πυρκαγιάς της Αττικής, ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τις άλλες τρεις ομάδες, θα δωρίσει ότι χρήματα συγκεντρωθούν σε μια πληγείσα οικογένεια από την φωτιά που θα υποδειχθεί από τους ανθρώπους του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ.
Το πρόγραμμα του τουρνουά θα ανακοινωθεί μέσα στον Αύγουστο.
Θερμές ευχαριστίες από τον Σύλλογο μας, σε δύο ανθρώπους που είναι κοντά μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την υποστήριξη που μας δίνουν για την διοργάνωση αυτού του Τουρνουά. Ο Άκης Τσόλης και ο Βαγγέλης Αμάραντος με την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού ΑΛΦΑ είναι πάντα δίπλα μας σαν πραγματικοί Μιλωνίτες.

Σας περιμένουμε όλους τον Σεπτέμβριο να τιμήσουμε αυτό τον τεράστιο αθλητή τον Αχιλλέα Μέντζο, να βοηθήσουμε κάποιους πληγέντες από την φωτιά, αλλά και για να δείτε τον ΝΕΟ ΜΙΛΩΝΑ.