Τουρνουά «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ»: Στον τελικό Μίλωνας και Πανιώνιος (pics)

Με επιτυχία διεξήχθη η πρώτη ημέρα του 2ου τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ». Στους ημιτελικούς του τουρνουά ξεχώρισαν ο Μίλωνας και ο Πανιώνιος, οι οποίοι κέρδισαν την Πετρούπολη και τον Απόλλωνα Καλαμάτας αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες της Νέας Σμύρνης θα κοντραριστούν σήμερα (21:00) για την πρώτη θέση στο τουρνουά.

Ο Μίλωνας είχε πολύ καλή εικόνα κόντρα στην Πετρούπολη και έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο. Η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με συνολικό σκορ 3-0 σετ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος αναμετρήθηκε με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 σετ. Ο κόσμος αγκάλιασε τις ομάδες και έδωσε δυναμικό παρών στο κλειστό γήπεδο “Κροίσος Πέρσης”.

Μίλωνας και Πανιώνιος θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση σήμερα στον μεγάλο τελικό (22/09, 21:00), ενώ η Πετρούπολη και ο Απόλλωνας Καλαμάτας θα “μονομαχήσουν” για την τρίτη θέση (22/09, 19:00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 19:00 Μικρός τελικός: ΑΣ Απόλλωνας Καλαμάτας – ΓΣ Πετρούπολης
  • 21:00 Μεγάλος τελικός: ΑΟΝΣ Μιλων – Πανιώνιος ΓΣΣ

Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην Προέδρου του Μίλωνα Δημήτρη Ράπτη, που στη 12χρονη θητεία του είχε συνδέσει το όνομα του με το Γυναικείο Βόλεϊ.