Τμήμα Γυμναστικής: Οι επιδείξεις του τμήματος (pics, video)

Σ’ ένα κατάμεστο από γονείς, συγγενείς και φίλους, γήπεδο, πραγματοποιήθηκαν για 1η φορά οι επιδείξεις του Τμήματος Γυμναστικής του Συλλόγου μας, την Κυριακή 5/12/21.

Το Τμήμα της Γυμναστικής ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2013 με παιδιά τότε, προσχολικής ηλικίας (3 έως 6 ετών). Στην πορεία προστέθηκε και το άθλημα της Γενικής Γυμναστικής ή Γυμναστικής για όλους που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 6 ετών και πάνω, ενώ περιλαμβάνει στοιχεία από ενόργανη, ακροβατική, ρυθμική, τραμπολίνο και αεροβική γυμναστική.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, γεμάτη κέφι και ζωντάνια, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δείξουν την πρόοδο τους στη Γυμναστική, με τη καθοδήγηση των προπονητριών τους αλλά και του Υπεύθυνου Γυμναστή του τμήματος Γιάννη Τζανανδρέα ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο, ευχαρίστησε τις προπονήτριες Φρύνη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Βενιού και Δέσποινα Περιβολάρη, καθώς επίσης τον Πρόεδρο του Μίλωνα κ. Μιχάλη Σακελλαρίδη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας. Ο Πρόεδρος του Μίλωνα στη λήξη της εκδήλωσης, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τους Γονείς και συνεχάρη τους Υπεύθυνους Γυμναστές-Προπονητές.

Το πρόγραμμα των επιδείξεων παρουσίασε η Ειδική Παιδαγωγός και συνεργάτης του Γιάννη Τζανανδρέα στο νέο πρωινό τμήμα Κινητικής Μάθησης και Ανάπτυξης, Κατερίνα Ματζαβίνου.