Τμήμα Γυμναστικής: Εκδήλωση επιδείξεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια επίδειξη του Τμήματος Γυμναστικής, την Κυριακή 11 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Συλλόγου μας «ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΕΡΣΗΣ».

Περισσότερο από 250 μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάζοντας ένα υπέροχο θέαμα που γέμισε χαρά και περηφάνια τους γονείς και φίλους που βρέθηκαν εκεί να παρακολουθήσουν.

Ιδιαίτερη στιγμή στην ημέρα η βράβευση του Τμήματος Γυμναστικής από την Ανδρική Ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου μας, καθώς η επίλεκτη ομάδα του τμήματος Γυμναστικής για όλους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στους εντός έδρας αγώνες βόλεϊ έκανε ένα χορευτικό ανάμεσα στα σετ. Ο Διευθυντής Βόλεϊ κ. Βασίλης Μηνούδης έδωσε τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Τζανανδρέα αλλά και από ένα τριαντάφυλλο στα κορίτσια και στις προπονήτριες.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Μίλωνα Μιχάλης Σακελλαρίδης, ο Γενικός Γραμματέας Βρανάς Γκρέκας, ο Αντιπρόεδρος Β’ και Διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος Πέτρος Καμπούρης, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Κορλός και Νίκος Κολλίντζας. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η υποψήφιοι Δήμαρχοι Ν. Σμύρνης κ. Κλαίρη Δεληγιάννη και κ. Γιώργος Κουτελάκης.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση: