Τένις: Κύπελλο “ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΓΑΠΗΤΟΣ”

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κύπελλο τένις “ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΓΑΠΗΤΟΣ” που ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου 2023 με διάρκεια 3 μήνες.

72 συμμετέχοντες χωρίστηκαν βάσει δυναμικότητας σε 12 ομάδες και χωρίστηκαν σε 2 ομίλους.

1η θέση στη διοργάνωση η ομάδα των: Ψυχούλης, Κοντούλης, Υφαντής, Μπόντης, Γκιουλετζής και Χυτήρογλου, ενώ στη 2η θέση η ομάδα των: Ντάντου, Λυμπερόπουλος, Περιμένης, Μαργαρίτης, Μπριλάκης και Χονδροκούκης.

Μετά τους τελικούς της Κυριακής 2 Απριλίου, ακολούθησαν απονομές, παρουσία της Συζύγου του αείμνηστου Αντώνη Παπαγαπητού κ. Ρούλας, η οποία παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας.

Μετά τις απονομές ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ στο Cafe του τένις.

Στην εκδήλωση των απονομών παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Μίλωνα κ. Μιχάλης Σακελλαρίδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Βρανάς Γκρέκας ο Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Υπεύθυνος Τένις κ. Σπύρος Κονιδάρης, καθώς και το μέλος του Μίλωνα κ. Νίκος Καλλιντέρης ο οποίος δώρισε στην κ. Ρούλα Παπαγαπητού αναμνηστική καρφίτσα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά καθώς και την Επιτροπή Διοίκησης του τμήματος, Γαλάνη Δημήτρη, Λεωτσάκο Γιάννη, Θεοδώρου Κώστα και Κίντο Πέτρο, για την άψογη διοργάνωση.