Συνέντευξη Μιχάλη Σακελλαρίδη πρόεδρου ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (βίντεο)

 

Σε μια συνέντευξη εφ’ ‘ολης της ύλης προέβη ο Πρόεδρος του Μίλωνα Μιχάλης Σακελλαρίδης στο MILON TV.

Αρχικά στάθηκε στους πολύ καλούς συνεργάτες που διαθέτει, αλλά και την πολύ καλή σχέση που έχει ο Σύλλογος με όλους τους θεσμικούς παράγοντες της πόλης, της πολιτείας, αλλά παράλληλα και την άριστη σχέση που έχει με τον γείτονα και φίλο Πανιώνιο.

Όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις της ομάδας, αλλά και στο πλήθος των βελτιωτικών έργων που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Αναφέρθηκε στην δυσκολία που αντιμετωπίζει πλέον στην εποχή μας ένας σύλλογος για να αντιμετωπίσει τα έξοδα, όλων αυτών των εγκαταστάσεων, αναρωτώμενος γιατί δεν θα έπρεπε να υπάρχει και μια συμμετοχή από θεσμικούς φορείς, την στιγμή που αυτές οι εγκαταστάσεις δεν είναι κάποιου προσώπου, αλλά ανήκουν στο σωματείο, και αυτές οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται απλά και μόνο για να γυμνάζονται νέοι άνθρωποι της περιοχής και όχι μόνο.

Μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τονίζοντας το πλήθος των επιτυχιών των αγωνιστικών ομάδων, στην σεζόν που τελείωσε, αλλά παράλληλα και την τρομερή δουλειά που γίνεται στις υποδομές με προπονητές που θέλουμε η να προέρχονται από την ίδια την ομάδα, η με προπονητές που δέθηκαν με την ομάδα και νοιώθουν σαν μέλη της.

Ευχήθηκε τέλος για την νέα αγωνιστική χρονιά να συνεχιστούν οι επιτυχίες των τμημάτων, αλλά και η προσπάθεια της διοίκησης για καλύτερες ακόμη συνθήκες άθλησης των νέων παιδιών να συνεχιστεί.