Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Με την είδηση της απώλειας του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Μιχάλη Κρασιά, η διοίκηση του τμήματος βόλει του Μίλωνα, ανακοινώνει τα ακόλουθα.

“Με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε για την απώλεια του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Μιχάλη Κρασιά τα ξημερώματα της Τρίτης 20 Ιουνίου 2023 σε ηλικία μόλις 64 ετών. Ο Μιχάλης Κρασιάς ανέλαβε σημαντικούς ρόλους και διοικητικές υπευθυνότητες και επιτέλεσε κάθε φορά τα καθήκοντά του με σεβασμό στο άθλημα, το οποίο υπηρέτησε και ως αθλητής, τους φορείς και τους αθλητικούς συλλόγους αφήνοντας μια μεγάλη παρακαταθήκη προόδου και ανάπτυξης στο Κυπριακό βόλει ενώ προώθησε συστηματικά την Ελληνοκυπριακή συνεργασία στο άθλημα με πλήθος δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών.

Η διοίκηση του τμήματος βόλει του Μίλωνα, εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συνδεθεί με βαθιά διαχρονική φιλία και άριστη συνεργασία. Θα τον έχουμε πάντα στη μνήμη μας ως ένα καλό φίλο, άξιο επιστήμονα και έναν ακούραστο παράγοντα του αθλητισμού και του αθλήματος”.