Συγχαρητήρια σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες βόλει του Μίλωνα για τις επιτυχίες της περιόδου 2022-2023

Την περίοδο που ολοκληρώνεται, τα αναπτυξιακά τμήματα βόλει του Μίλωνα πέτυχαν την καλύτερη δυνατόν εκπροσώπηση του συλλόγου στα διασυλλογικά πρωταθλήματα στα οποία συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα ΟΛΕΣ οι αναπτυξιακές αμάδες βόλει προκρίθηκαν στις ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ (FINAL FOUR) της Ένωσης στην οποία συμμετέχουν (ΕΣΠΕΔΑ) με σημαντικές επιτυχίες αλλά και με μια σειρά ατομικών βραβεύσεων και διακρίσεων.

Συγχαρητήρια στους προπονητές και τις προπονήτριες, τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των αναπτυξιακών ομάδων που εκπροσώπησαν με επιτυχία το βόλει του Μίλωνα.

Επιχειρώντας μια σύντομη καταγραφή του ιστορικού των επιτυχιών της φετινής περιόδου παραθέτουμε εν συντομία τους “σταθμούς” αυτής της διαδρομής η οποία απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι το βόλει του Μίλωνα αργά και σταθερά, με πολύ δουλειά, χωρίς φωνές και κομπασμούς, διεκδικεί και απολαμβάνει αγωνιστικά αυτό που του αξίζει με σεβασμό και εκτίμηση στον ανταγωνισμό και την άμιλλα.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΙ ΜΙΛΩΝ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ)

26 Φεβρουαρίου 2023

FINAL FOUR ΕΣΠΕΔΑ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ20)

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – 3η ΘΕΣΗ

Μικρός Τελικός: ΜΙΛΩΝ – Άρτεμις Κορυδαλλού 3-1

9 Απριλίου 2023

FINAL FOUR ΕΣΠΕΔΑ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ18)

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – 4η ΘΕΣΗ

Μικρός Τελικός: ΜΙΛΩΝ – Πορφύρας 2-3

29 Μαίου 2023

FINAL FOUR ΕΣΠΕΔΑ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ16)

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – 4η ΘΕΣΗ

Μικρός Τελικός: Ολυμπιακός – ΜΙΛΩΝ 3-0

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΙ (ΑΓΟΡΙΑ)

16 Φεβρουαρίου 2023

FINAL FOUR ΕΣΠΕΔΑ (ΑΓΟΡΙΑ Κ21)

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – 2η ΘΕΣΗ

Τελικός: Φλοίσβος – ΜΙΛΩΝ 3-0
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΟΡΙΩΝ(Κ21)
Στον 3ο όμιλο προέκυψε τριπλή ισοβαθμία (κάθε ομάδα είχε από 3 βαθμούς) μεταξύ Α.Ε.Κ., Πανερυθραϊκού και Μίλωνα και για την τελική κατάταξη υπολογίστηκαν οι βαθμοί των ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
Έτσι, με 4-3 σετ η Α.Ε.Κ. κατέλαβε την 1η θέση και ο Πανερυθραϊκός την 2η με 3-3 σετ, ενώ ο Μίλωνας έμεινε εκτός με 3-4 σετ.

26 Μαρτίου 2023

FINAL FOUR ΕΣΠΕΔΑ (ΑΓΟΡΙΑ Κ18)

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Τελικός: ΜΙΛΩΝ – Ιωνικός Νίκαιας 3-0

2 Ιουνίου 2023

FINAL FOUR ΕΣΠΕΔΑ (ΑΓΟΡΙΑ Κ17)

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Τελικός: ΜΙΛΩΝ – Πετρούπολη 3-0

Η επιτυχία αυτή δεν προέκυψε από μόνη της ούτε ήταν εύκολη.
Τα γεγονότα προδιαγράφουν ένα μέλλον πολύ υποσχόμενο στο οποίο ΔΕΝ υπάρχουν μυστικά παρά μόνο τα συστατικά στα οποία εντοπίζονται κάθε διαχρονική επιτυχία: υπομονή, συστηματική δουλειά, διοικητική υποστήριξη, τεχνική κατάρτιση, ατομική βελτίωση και ομαδική κουλτούρα.

Ο προγραμματισμός για την επόμενη 3ετία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, οι στόχοι έχουν συγκεκριμενοποιηθεί και η υλοποίηση του Σχεδίου Ανάπτυξης των αθλητών και αθλητριών – που συνεχίζουν αλλά και όσων εμπιστεύονται το σύλλογο για την πρόοδο και ανάπτυξή τους στο άθλημα και στην οδό των επιτυχιών, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη .

Εκτός από τους τεχνικούς και τις ομάδες υποστήριξης που φρόντισαν να εξασφαλίζονται οι καλύτερες δυνατόν συνθήκες για την επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί, ένα μεγάλο μέρος ανήκει της επιτυχίας ανήκει στους γονείς των αθλητών και αθλητριών που υποστήριξαν ακούραστα όλη αυτή την προσπάθεια κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Τους ευχαριστούμε πολύ και τους καλούμε ΟΛΟΙ μαζί να είμαστε έτοιμοι και την επόμενη περίοδο να κάνουμε τα επόμενα βήματα σηκώνοντας τον πήχη της ανάπτυξης και των επιτυχιών ακόμη περισσότερο.

Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να επικοινωνήσουμε και να παρουσιάσουμε το Σχέδιο Ανάπτυξης και τους στόχους της επόμενης αθλητικής περιόδου πάντα στην κατεύθυνση της υγιούς και λελογισμένης ανάπτυξης του συλλόγου και των τμημάτων βόλει σε πανελλήνιο επίπεδο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ.