Στον Μίλωνα ο Bryant

Ο Μίλωνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό γκαρντ Zackery Denzel Bryant (1.88, 24/11/1997), ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία στον Ερμή Σχηματαρίου.

Ο Zack Bryant είναι γνωστός για την εκτελεστική του δεινότητα, καθώς φέτος βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ στην Elite League με 20,9 πόντους, ενώ παράλληλα σε 24 αγώνες έχει κατά μέσο όρο και 5,5 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ. Παράλληλα, την περσινή σεζόν πάλι με τη φανέλα του Ερμή είχε 21,1 πόντους, 4 ασίστ και 3,3 ριμπάουντ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Γερμανία με τη BG Goettingen, στη Φινλανδία με τη φανέλα της Λάχτι, στην Ιταλία με την ιστορική Καντού και στην Πολωνία με την Κζάρνι. Με τον πολωνικό σύλλογο πήρε και το βάφτισμα του πυρός σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς συμμετείχε στο Europe Cup.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας μαζί τον Μίλωνα ο Zack Bryant δήλωσε: «Ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου. Ξέρω καλά τον Μίλωνα και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει. Ως αντίπαλος μου άρεσε να παίζω στο “Κροίσος Πέρσης” γιατί έχει μπασκετικό κοινό. Θα βάλω τα δυνατά μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».