Στον Μίλωνα ο Πέτρος Μελισσαράτος

Ο ΑΟΝΣ Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Πέτρος Μελισσαράτος από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Πέτρος Μελισσαράτος (γενν. 1993, ύψος: 2.06) με τη μεγάλη εμπειρία και τη δυναμική παρουσία του αναμένεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους φίλους της ομάδας μας και να βοηθήσει αποτελεσματικά στους στόχους του Μίλωνα.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον Τρίτωνα στο Πρωτάθλημα της Α2 ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Β, Καστοριά, Παπάγου, Πανιώνιο, Ψυχικό, ΑΕΝΚ και Περιστέρι.

Εκ μέρους της οικογένειας του Μίλωνα, Πέτρο καλωσόρισες και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Ο Πέτρος Μελισσαράτος δήλωσε: ” Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή το γεγονός ότι θα φοράω τη φανέλα της ιστορικής ομάδας του Μίλωνα. Ο σύλλογος λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, κάνει τρομερή δουλειά, διψά για μπάσκετ και διακρίσεις και με όλες μου τις δυνάμεις θα συμβάλλω για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση. Ιδιαίτερη χαρά μου είναι που θα συνεργαστώ ξανά με έναν από τους καλύτερους προπονητές, τον Νίκο Καραγιάννη και εύχομαι να έχουμε υγεία και να απολαύσουμε μπάσκετ και επιτυχίες”.