Σημαντική εκπροσώπηση του Μίλωνα στο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης συμμετείχαν στο 1ο Συνέδριο για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό που διοργάνωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού στην Πάτρα.

Ο κ. Ασημακόπουλος είναι μέλος της διοίκησης της ΕΟΚ και ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, μίλησε για τα αποτελέσματα της αθλητικής μεταρρύθμισης ως προς τις ομοσπονδίες και κατέθεσε τις προτάσεις του για την ανάπτυξη του αθλητικού οικοδομήματος στην Ελλάδα αλλά και τις πρωτοβουλίες της ΕΟΚ έως σήμερα.

Ο κ. Κωνσταντινίδης ως Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος των προγραμμάτων Διοίκησης Αθλητισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, αναφέρθηκε στην ουσιαστική δύναμη που έχει ο αθλητισμός και στην ικανότητά του να επιφέρει σημαντικές αλλαγές με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, καθώς και στην υποστήριξη δράσεων κοινωνικής ευθύνης που καθοδηγούνται από τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Στο συνέδριο επίσης συμμετείχε η κα Ιωάννα Καριοφύλλη πρόεδρος της ΕΑΟΜ – ΑΜΕΑ και μέλος του Συλλόγου μας.