Σάκης Ψάρρας: «Γεννάμε έντονα συναισθήματα σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα» (vid)

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας παραδέχτηκε πως ήταν από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια που έχει ζήσει στην πλούσια καριέρα του ως προπονητής αλλά και ως αθλητής και τόνισε:

«Συγκλονιστική εμφάνιση που μας έδωσε απίστευτα συναισθήματα. Ήταν ένα από τα πιο σκληρά παιχνίδια που έχουμε παίξει απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Πέρα από την πρόκριση γράψαμε ιστορία σαν σύλλογος. Γεννάμε συναισθήματα στον φίλαθλο κόσμο και με αυτές τις επιτυχίες δημιουργούμε νέους φιλάθλους και φίλους του βόλεϊ. Η ανταπόκριση των φίλων μας είναι συγκλονιστική. Ήμασταν αποφασισμένοι ακόμα και στο χρυσό σετ – όπως είχαμε πει πριν τον αγώνα – να πάρουμε τη πρόκριση. Θα κάνει αίσθηση στη φίλαθλη Ελλάδα. Συγχαρητήρια στον μεγάλο αθλητή Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Δεν έχω λόγια να εκφράσω για αυτόν τον αθλητή. Ήταν συγκλονιστικός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Αφήστε μας να ζήσουμε το όνειρό μας. Όποιος και να είναι ο επόμενος αντίπαλος θα είμαστε το ίδιο παθιασμένοι, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι στο γήπεδο με στόχο να προχωρήσουμε κι άλλα και να κάνουμε γνωστό το όνομα του Μίλωνα σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη».

Μετά το τέλος του αγώνα δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Έλληνα Προξένου στη Ναντ Aντώνιο Γκρέκα (φωτο)


Ο κεντρικός του Μίλωνα Δημήτρης Χαραλαμπίδης είπε: «Δεν μπήκαμε στην αρχή καλά αλλά δείξαμε θέληση, το πιστέψαμε και δίκαια προκριθήκαμε. Θα δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, έξι σετ και τα περισσότερα ήταν στον πόντο. Δεν ξέρουμε που θα φτάσουμε, αλλά έχουμε ακόμα να δώσουμε».

Ο ακραίος του Μίλωνα Αλέξανδρος Νανόπουλος δήλωσε: «Δώσαμε έναν συγκλονιστικό αγώνα. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Έχει κλείσει η φωνή μου από την όλη ένταση. Ήταν ένας αγώνας με πίεση, ένταση, άμυνες και η ομάδα αντεπεξήλθε σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια και στην Ναντ για τους δύο αγώνες που δώσαμε. Έχουμε και συνέχεια».

Δείτε τις δηλώσεις του Σάκη Ψάρρα και των Γιορντάνοφ, Χαραλαμπίδη, Νανόπουλου:

Μιλωνάρα φέρε μας το Ευρωπαϊκό! Πρόκριση έπος στο χρυσό σετ και τοπ-4 του CEV Cup