Σάκης Ψάρρας: «Γνωρίζουμε τον ρόλο μας και τον προορισμό μας»

Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης ομάδας του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας ο οποίος μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιο του για δύο ακόμα χρόνια μίλησε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αλλά και το κρυφό όνειρο για μία μεγάλη υπέρβαση απέναντι στις καλύτερες ομάδες του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ.

«Η Λάρισα πάντα είναι φιλόξενη σε αθλητικές διοργανώσεις. Εύχομαι να δώσουμε λίγη χαρά στους Θεσσαλούς, από την πρώτη στιγμή είδαμε το θερμό κλίμα και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα είναι το ίδιο θερμό το κλίμα στο γήπεδο.

Είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα είναι άψογη όπως συμβαίνει πάντα με τις διοργανώσεις της ομοσπονδίας.

Εμείς σαν Μίλωνας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για την ονειρική χρονιά που έχουμε φέτος. Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος μαζί με άλλους τρεις που είναι πραγματικά από τις μεγαλύτερες ομάδες – αν όχι οι μεγαλύτερες – της χώρας.

Γνωρίζουμε βέβαια και τον ρόλο μας, ότι ερχόμαστε εδώ πέρα ως αουτσάιντερ απέναντι σε τρία μεγάλα φαβορί. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα καλό βόλεϊ όπως κάναμε όλη τη σεζόν», δήλωσε ο Σάκης Ψάρρας.

O προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Λάρισας για τη φιλοξενία. Χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Λάρισα. Από τη μεριά μας ελπίζουμε να ανταποδώσουμε μέσα από την αγωνιστικότητα μας, αλλά και το ήθος των αθλητών μας τη φιλοξενία. Η ομάδα μου είναι έτοιμη, περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα του Πρωτοψάλτη. Τα Final-4 είναι διαφορετικά από τα πλέι οφ και δε συγχωρούνται λάθη. Στο Κύπελλο βρίσκονται δίκαια οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους».