Πρόκριση στην τελική φάση των PLAY OFF για την Ανδρική Ομάδα του Μίλωνα.

 

Με νίκη συνέχισε η Ανδρική μας Ομάδα και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, με σκορ 83-67, τελειώνοντας έτσι την σειρά του πρώτου γύρου των Play Off, με σκορ 2-0.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που δικαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο την πρόκριση τους στην τελική φάση, η Ομάδα μας με σοβαρότητα πάθος και ομαδικότητα, πέτυχε μια ακόμη πολύ σημαντική νίκη.

Ο Μίλωνας αν και για τα πρώτα λεπτά βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, από το έβδομο λεπτό που πέρασε μπροστά μέχρι και το τριάντα, έλεγχε συνέχεια το παιχνίδι με διαφορές από 15 μέχρι 6 πόντους. Για άλλη μια αγωνιστική όμως η Ομάδα μας με ένα καταπληκτικό 4ο δεκάλεπτο (κάτι που δείχνει ότι η Ομάδα μας είναι πολύ καλά δουλεμένη και προετοιμασμένη για τους τελικούς) έφτασε την διαφορά και στους 21 πόντους, για να λήξει τελικά το παιχνίδι με 17 πόντους διαφορά.

Κορυφαίοι για τον Μίλωνα οι Ζούκας με 6 στα 9 δίποντα 8 ρημπάουντς και μερικά πολύ θεαματικά καλάθια, ο Ψυλέας με 23 πόντους και 4 στα 6 τρίποντα, ο Καραγιαννίδης με 16 πόντους και 6 στα 8 εντός παιδειάς και ο Μαυροειδής με 13 πόντους 8 ρημπάουντς και 6 κοψίματα.

Από τον Αστέρα πολύ καλοί ήταν ο Συριανός με 14 πόντους και 4 στα 6 τρίποντα και ο Φωστέρης με 15 πόντους και 3 στα 7 τρίποντα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΜΙΛΩΝΑΣ 67-83 (0-2)  

Διαιτητές :  Αναστασίου Ιορδανίδης , Σιμά

Δεκάλεπτα : 16-18, 31-38, 50-57, 67-83

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ.  (Κάσσης Κεραμειδάς): Συριανός 14 (4), Φωστέρης 12 (2), Μουζάκης 4, Ακρίβος 5 (1), Κασσάνος 6, Κουκουβάκης, Δούβος12, Σμυρλής 3 (1), Πατηνιώτης 3 (1), Χαίδος 7(1), Δόγρανλης 1

ΜΙΛΩΝΑΣ  (Αποσκίτης Μητρόπουλος): Ανδρεόπουλος 9, Ψυλέας 23 (4), Κριζέας, Καραγιαννίδης 16 (1), Ζούκας 16, Παπανικολόπουλος, Σφυρής , Δεκαβάλλας, Κουτσιαύτης, Γαλάνης, Ραλλάκης 6, Μαυροειδής 13 (1).

Μετά το παιχνίδι δήλωσαν…

Κάσσης : Όπως είπα και στο πρώτο παιχνίδι, εμείς δεν έχουμε ούτε την ποιότητα, ούτε  το βάθος του Μίλωνα. Σήμερα παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι, αλλά και ο Μίλωνας ήταν καλύτερος. Εμείς έχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά, και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος. Εύχομαι στον Μίλωνα να τελειώσει την χρονιά με την άνοδο γιατί το αξίζει.

Αποσκίτης : Ο Αστέρας όχι μόνο έχει τον σεβασμό μου, αλλά κατά την γνώμη μου τα παιδιά έχουν πάρει πρωτάθλημα φέτος. Συμφωνώ με τον κόουτς ότι ήταν καλύτερο το παιχνίδι σήμερα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος για σήμερα. Ελέγχαμε το παιχνίδι αν και ο Αστέρας με μερικά μάλιστα πολύ δύσκολα σουτ δεν άφησε το παιχνίδι να ξεφύγει. Παίξαμε πολύ ώρα και άλλες άμυνες γιατί είχαμε έναν τραυματισμό του Μαυροειδή και θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Το αν θα παίξουμε και στην επόμενη σειρά θα εξαρτηθεί από το παιχνίδι. Γενικά ήμαστε πολύ καλά και αυτό φαίνεται.