Προπονητικό επιτελείο και εφταπλή ενίσχυση με το βλέμμα στο μέλλον!

Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκέφτεται μόνο το τώρα αλλά θέλει να «χτίσει» για το μέλλον με στόχο να βάλει τις βάσεις για έναν οργανισμό που θα μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το «αύριο» και θα αποτελεί παράδειγμα για όλο το ελληνικό μπάσκετ.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε το προπονητικό επιτελείο που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το «χτίσιμο» των υποδομών. Ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών, Αλέξης Παπαδάτος με συνεργάτες τους Βαγγέλη Βασιλόπουλο και Γρήγορη Κατωμέρη θα αναλάβουν το εφηβικό τμήμα και το U21, o υπεύθυνος Υποδομών Παναγιώτης Σαββάτης μαζί με τον Σταύρο Βαρυπάτη το παιδικό, ενώ ο Σταύρο Βαρυπάτης θα είναι και στα ηνία του Παμπαιδικού τμήματος.

Όλοι οι προπονητές επιλέχθηκαν γιατί ταυτίζονται πλήρως στο τρίπτυχο που θέλει να πορευτεί στο εξής η ομάδα, το οποίο είναι βαθιά γνώση του μπάσκετ, αρχές κι αξιοκρατία και φυσικά αδιαπραγμάτευτη φιλοσοφία που συνδυάζεται με πειθαρχία.

Παράλληλα, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των προαναφερθέντων και του προπονητή της αντρικής ομάδας, Νίκου Καραγιάννη, ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Πάρη Παπαδάτο (17χρ., 1.94μ., playmaker), τον διεθνή με την Εθνική Παμπαίδων Νικόλα Παπαδάτο (15χρ., 1.90μ., forward), τον Αλέξανδρο Καλαμπόγια (16χρ., 1.96μ., shooting guard) και τον Παναγιώτη Παγώνη (17χρ., 2.04μ., forward) που όλοι τους προέρχονται από την ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου, καθώς επίσης και τους αθλητές Θοδωρή Παυλόπουλο (16χρ., 1.98, shooting guard) που προέρχεται από την Καλαμάτα αλλά και τον πρώην αθλητή της ΑΓΕ Χαλκίδας, Δημήτρη Μάρκου (18χρ., 2.02μ., forward), ο οποίος θα αγωνίζεται με διπλό δελτίο στην ομάδα μας αλλά και στον Ίκαρο Καλλιθέας. Τέλος, ανακοινώνουμε ότι έπειτα από μία χρονιά στο σύλλογό μας με υποσχετική, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Θοδωρή Χρυσόπουλου (15χρ., 1.88μ., guard) από την ακαδημία Eurohoops.

Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων καλωσορίζει τους έξι αθλητές στην «οικογένεια» του και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!