Προμίνι Α’ (2007). 4η θέση στο τουρνουά Εσπέρου και βράβευση της ομάδας.

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου η ομάδα προμίνι του Μίλωνα βρέθηκε στη τελική φάση (final 4) στο τουρνουά του Εσπέρου το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό Μπόθου.

Το Σάββατο αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό. Σε ένα πολύ δυνατό ματς η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 9 αλλά σιγά σιγά έκανε την ανατροπή και 8′ πριν τη λήξη του παιχνιδιού βρέθηκε και μπροστά στο σκορ με 2 πόντους. Τελικά ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ματς με σκορ 67-82.

 

Την Κυριακή η ομάδα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με την αξιόλογη ομάδα του Ιωνικού στο μικρό τελικό του τουρνουά αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Ο αγώνας έληξε με σκορ 76-84 υπέρ του Ιωνικού. Η ομάδα μας κατέλαβε την 4η θεση. Αυτή ήταν η πρώτη πρόκριση-διάκριση της ομάδας μας σε τουρνουά.

 

Ο σύλλογος βράβευσε την ομάδα μας την περασμένη Πέμπτη στο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με το Πορφύρα για τη διάκριση στο final 4 στο ημίχρονο του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στους παίχτες μας για αυτή τη διάκριση και είναι σίγουρο πως όσο δουλεύουν καλά και είναι δεμένοι και αγαπημένοι μεταξύ τους θα έρθουν και άλλες διακρίσεις!! Μπράβο σε όλους!!!